diumenge, 16 de febrer de 2014

En Martí a la primera Duatló del Circuit de Catalunya

Cap de setmana ple de participacions del club Futur Esport, en diferents modelitats esportives i diverses categories, comencem per en Martí en una Duatló:


A les 10 del mati sortiem cap el Circuit de Catalunya a disputar la primera Duatlo de 2014 per en Marti . L'any passat ja va correr 2 triatlons i sembla que li agrada cada cop mes aquesta disciplina ,que de moment la troba molt divertida encara que aquesta vegada segons les seves paraules es la cursa que mes ha patit , i es que eren un total de 3 km runing i 6 km bike . Ha descovert que al Circuit de Catalunya hi han pujades i baixades i que esta ple de frenades dels vehicles de rodes motrius ... Molt bones sensacions durant la cursa i anant de meny a mes . A recuperar ! ,que la propera es el proper dissabte i amés vindràn els companys del club : David i Mariona . Felicitar a la organització i donar les gracies per gaudir del nostre esport dins el Circuit de Catalunya
Ens veiem a Igualada !!

Molta  sort i guadiu d'aquestes proves, si hi ha bons resultats molt be però l'important és passar-ho be amb els companys i fer esport.
Felicitats a tots els nens i nenes de l'Escola Esportiva.
Durant la setmana us informarem per blog i facebook de les altres activitats en que hem participat des del Club Futur Esport grans i petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada