divendres, 20 de desembre de 2013

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME HOMOLOGA VUIT ESCOLES DE CICLISME DE GIRONA


 

Durant lany 2013, la Delegació de Ciclisme de Girona va iniciar un procés d’homologac d’escoles de ciclisme que en algun cas, feia uns anys que ja treballaven i daltres que no acaben d’engegar. Fet aquest procés, la Federació Catalana de Ciclisme ha publicat la llista descoles homologades. Entre les

24 escoles homologades a tot Catalunya, nhi ha 8 que corresponen a les comarques gironines. Són les següents :

 
Escola Btt Fornells                                              Escola CC Olot Escola CC Baix Ter                                             Escola EC Guíxols Escola CC Vilkajuïga                                           Escola Artsport Escola CC Palafrugell                                         Escola Futur Esport
 

Tanmateix el procés no acaba aquí, ja que a partir de l’any 2014, siniciarà un seguiment d’aquestes escoles per ajudar-les a créixer i millorar el seu treball. L’objectiu és ajudar i que puguin millorar els seus serveis, treballant d’una manera més unitària i que les experncies puguin ser compartides, seguint els objectius que es van marcar a liniciar aquest projecte i que eren :

 
·     Establir un marc general en el ciclisme escolar

·     Legalitzar les escoles de ciclisme de les comarques de Girona

·     Formar i donar suport a aquestes escoles, i orientar al personal tècnic de què disposin

·     Donar pautes de treball, amb un seguiment per part de la Federació / Delegació que ajudin a

cixer a les escoles en el mero dalumnes

·     Resoldre qüestions derivades de la seguretat d’aquest treball

·     Ajudar des de la Federació a les escoles legalitzades

·      Presentació  i  proposta  d’activitats  derivades  de  les  escoles  de  ciclisme  (trobades,  jocs escolars,campus...)

 
També cal dir que hi ha algunes propostes de clubs que han d’acabar de concretar -se en les properes setmanes en algunes poblacions com ara Maçanet de la Selva, Viladrau, Ripoll, Fonteta, Cornellà de Terri, entre daltres. Per tant des de la Delegació encoratgem als clubs que tinguin mainada al seu club o que vulguin iniciar una escola de ciclisme a que contactin per iniciar el procés que ha de servir de foment del nostre esport.

Finalment, la voluntat de la Delegació és que aquest treball cristal·litzi a la primavera amb una sèrie de trobades similars als Jocs Escolars que fa uns anys s’havien disputat, i que serveixin de trobades entre aquestes escoles, però també obertes a tothom qui vulgui participar i tastar el ciclisme.

 
Francesc Moradell Pont                                                                Carles Ferrer Juanola
Vicepresident i Delegat de Girona de la FCC                               Vocal de la FCC

 
Girona , 16 de desembre de 2013

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada