dimarts, 17 de setembre de 2013

QUARTA TEMPORADA PER L'ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT

Avui comença la quarta temporada de l’escola esportiva Futur Esport a la localitat d’Ullà (Baix Empordà).
El nombre de participants és de 20 nens/es de 4 a 15 anys d’edat repartits en diferents grups segons el nivell assolit dintre el programa intern de l’escola. Com el curs passat, s’afegeix l’activitat aquàtica un cop a la setmana, concretament els dimarts, just després de l’entrenament de ciclisme que es fa al camp de futbol d’Ullà, tal com s’ha comentat abans, els dimarts de 17:45 a 19h i els dijous de 17:45 a 19:15h.
Per altra banda i paral·lelament s’iniciarà com a novetat una activitat extraescolar dins l’horari no escolar de l’escola Guillem de Montgrí per nens de 6 a 12 anys d’edat els dijous de 16:45 a 17:45h a partir de l’octubre, donant la possibilitat als nens de l’escola ordinària practicar el ciclisme i si volen seguir millorant se’ls donarà la possibilitat d’incorporar-se a l’escola esportiva.
Agrair la col·laboració de l’ajuntament d’Ullà per la facilitat en les instal·lacions així com la resta de col·laboradors i patrocinadors que fan que un cop més l’escola Esportiva Futur Esport surti endavant en la formació de nous esportistes i persones amb uns valors adequats.
Recordar finalment que qualsevol persona interessada pot accedir a la web i correu del club: www.futuresport.cat i cfuturesport@gmail.com

Josep Codinach (director tècnic escola Esportiva Futur Esport)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada