diumenge, 11 d’agost de 2013

S'ACABA EL TERCER CASAL ESPORTIU FUTUR ESPORT

Aquest passat divendres dia 9 d'agost s'ha acabat el csal esportiu que organitzem des del club Futur Esport. Ha estat el tercer any que s'ha dut a terme, aprofitant les instal·lacions del pavelló esportiu, camp de futbol d'Ullà i escola municipal del municipi.

Aquest any els nens  i nenes que han participat han practicat diferents esports com ara el trekking, BTT, snorkel a les Illes Medes, la natació....... ah i també la construcció de castells a la sorra de la platja de l'Estartit on s'han convertit en uns autèntics experts al llarg d'aquestes sis setmanes que ha durat el casal!!.

Entre les activitats que s'ha realitzat destacar, Snorkel a les Illes Medes guiats per Medaqua, xerrada impartida per la Creu Roja de Torroella de Montgrí, com també un bivac, activitat que es va fer al pavelló d'Ullà el dia 2 d'agost amb un sopar a la fresca, jocs pel poble i camp de futbol i dormidera dins el pavello que tant ens va bé els dies de fred de l'hivern a l'escola esportiva i per tarcar el casal, l'últim dia, el grup es va desplaçar a Aquadiver (Platja d'Aro), activitat obertat a tots i totes els que han participat en aquesta edició del casal esportiu.

Ara uns dies de vacances i a posar-nos les piles pel proper curs!!

Gràcies a tots/es!!

Marc Barbosa i Josep Codinach

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada