dimarts, 7 de maig de 2013

ES PREPAREN LES TROBADES D’ESCOLES DE CICLISME


 

 

Aprofitant que s’acaba el curs escolar i al mateix temps les activitats extraescolars, les escoles de ciclisme del BTT Fornells, Futur Esport i CC Vilajuïga han organitzat un calendari de trobades per aquest proper mes de maig i juny aprofitant que estan sota la mateixa direcció tècnica les tres escoles.

La finalitat de l’activitat és que els nens d’aquestes tres escoles de ciclisme es coneguin i creïn vincles d’amistat entre ells ja fora de la competició, divertint-se amb la bicicleta i alguna activitat extra que durà a terme cada club de forma suplementària.

La primera trobada serà el dia 19 de maig a Salt (davant les piscines municipals) aprofitant la TramunKids que organitza el BTT Fornells aquell mateix dia, donant així resposta a nens i nenes d’una franja d’edat de 4 a 12 anys.

La segona trobada tindrà lloc a Ullà de mà de l’escola esportiva Futur Esport el dia 2 de juny, buscant una sortida per els més grans juntament amb una sortida en paral·lel per pares i mares que vulguin pedalar el mateix dia. Per els petits es buscarà un circuit d’habilitat i una petita ruta per ells.

Finalment la cloenda tindrà lloc el dia 15 de juny a Vilajuïga aprofitant així també l’organització de la tercera marxa de la dona que organitzarà el mateix club i donant cabuda a totes les mares dels participants de les escoles a participar en la sortida. L’activitat conclourà en un dinar i una previsible remullada a un parc aquàtic proper.

Algunes d’aquestes escoles seguiran la seva activitat esportiva a l’estiu com Futur Esport amb el III Casal esportiu d’Ullà. No obstant, totes elles ja estan treballant per iniciar el proper curs amb nous projectes i més ganes que mai.

 

Futur Esport – CC Vilajuïga – BTT Fornells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada