dilluns, 11 de març de 2013

CAP DE SETMANA INTENSFinalitzat un cap de setman intens, dissabte ens varen ajuntar una bona colla, per anar amb els petits a la cursa de Banyones, la veritat que fèiem una bona pinya!!.

Sortíem de Torroella  a les 11:00 hores del martí, ven carregats, bicis, menjar, nens i mota il·lusió de passar un bon dia tots plegats (Raül B., Gloria, Raül R., Cristina, Yoli, Simón, Carmen, Sandra, Vicente i Encarni, acompanyats de tots els cracks de L'Escola: David B., Nil R., Aina R., Abel, Anna, Ivan, Sergi, Job, David F. i en Pauet).
De camí cap a Banyoles, alguna incidència, algú no havia tancat bé la porta del darrera del cotxe, i es va obrir, però res a lamentar!!. Arribem a lloc, sort trobem aparcament tots plegats, fem un volt per veure carpes, circuit, i cap a dinar.
Arriben en Ramon amb en Martí, Olga i Quim amb l'Aleix, dinem tots plegats i a descarsar per la cursa que esta a punt de començar.


 


Només dir que tots han fet molt bones curses, i felicitar-los a tots....

Donar les gràcies a tots els qui heu vingut  a animar als nostres petits,  que competeixen amb molta il·lusió i moltes ganes de superar-se cada dia.

Gràcies: Antonio, Font, Avi, Maria, Juan, Elena, Aleix.....etc....


DIUMENGE:Sandra, Anna V., Vicente, David F., Encarni i Pauet, ens hem tornat a desplaçar al circuit per animar al nostre entrenador Mr. Cudi, deu nido quina cursa més tècnica, el Mr.,  ha tingut problemes amb la bici, ja que la roda del darrera la portava clavada per el fre, quina pena, però un 10.

Un cap de setmana intens i divertit!!!!


Fins la propera!!!!.


Totes les fotos:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada