dissabte, 8 de desembre de 2012

El Ciclisme Gironí col·labora amb la Marató de TV3 en la lluita contra el càncer


Des de la Delegació de Ciclisme de Girona ens plau informar-vos amb il·lusió del projecte de col·laboració per tothom que vulgui col·laborar a la Marató de TV3 del proper dia 16 de desembre que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer que com tots sabem, és una de les més greus malalties que ens ha tocat viure.
Tot seguit expliquem com serà aquesta ajuda que també estarà obert a les vostres suggerencies i inquietuds, que ampliarem si cal. 
A cada comarca està previst un punt de concertació organitzat pel club o clubs ciclistes locals amb el suport de l’ajuntament i entitats locals amb col·laboració de voluntaris d’Oncolliga.
Aprofitant els entrenaments setmanals els ciclistes aniran tot pedalant als punts de concentració per ser rebuts a partir de les 11 hores per l’organització, que tindran preparat un “pica-pica” per fer pinya i caliu en una bonica diada que ben segur serà recordada.
En principi la concentració serà a les següents poblacions:
Figueres (La Rambla)                                               Puigcerdà (centre)
La Bisbal d’Empordà  (Plaça del Castell)                Sta Coloma de Farners (centre)                     
Olot (centre)                                                            Blanes (centre)
Girona (Pavelló de Fontajau)                                    Banyoles (Pavelló de La Draga)
Anglès (Pavelló Esportiu)                                          Ripoll (Plaça Cívica)

I si alguna població està disposada a ampliar aquests punts de trobada, preguem que es posin en contacte amb nosaltres. I algun clubs també preparen  una passejada.
Aquesta important col·laboració a la Marató de TV3 també estarà oberta a tothom que se senti solidari a col·laborar i que seran rebuts amb els braços oberts.
Pel que fa a la col·laboració serà d’una donació voluntària des de 3€, que seran destinats a la Marató de TV3, coordinat per una comissió. Cada col·laborador rebrà un diploma de reconeixement pel seu suport.
I amb el desig que la esmentada col·laboració tingui l’èxit esperat, rebeu les nostres gràcies anticipades i una cordial salutació. Seguirem informant...
Us hi esperem !                                 Una abraçada !

Amb el suport de :
 Federació Catalana   Ciclisme Delegació de Girona                               
 Fundació Oncolliga    Girona                                    
 Ajuntaments i Clubs Ciclistes Gironins
Entitats Socials i Esportives

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada