dissabte, 24 de novembre de 2012

NOVA ESCOLA DE BTT EOBIKES-VILAJUÏGA


El dia 15 de desembre es presenta la nova Escola de BTT Eo Bikes - Vilajuïga, sota la coordinació tècnica de Futur Esport.


Mes informació:

  
                                     EL CC VILAJUÏGA IMPULSA LA NOVA ESCOLA BTT EO BIKES – VILAJUÏGA

El CC Vilajuïga impulsarà a partir del mes de gener d’any nou un projecte de formació de joves ciclistes en la seva localitat, aprofitant així les instal·lacions que disposa la localitat de Vilajuïga (Alt Empordà) i la bona predisposició del consistori local.
L’entitat ja arrelada dins el panorama esportiu del poble des de fa anys, impulsa un nou projecte destinat a fomentar el ciclisme entre nens i nenes de tot l’Alt Empordà. La reunió informativa i presentació del projecte tindrà lloc el proper dia 15 de desembre al centre cívic de la localitat a les 16h de la tarda. En aquesta es detallarà tota la informació d’aquest nou projecte esportiu i s’informarà als participants interessats per part del coordinador tècnic del projecte, el sr. Josep Codinach, responsable també de l’escola Futur Esport, entitat referència en la formació de ciclisme de base a la província de Girona.
L’activitat s’iniciarà el dia 9 de gener a l’escola municipal Santiago Rates i tindrà dos grans grups d’activitat: grup de tecnificació (1r d’ESO fins a batxillerat) i grup d’iniciació (P5 a 6è de primària). Els dies d’activitat seran sempre els dimecres en diferents horaris per als dos grups.
Agrair des del club la col·laboració de l’ajuntament de Vilajuïga per la facilitat en les instal·lacions així com la resta de col·laboradors i patrocinadors que fan que un cop el CC Vilajuïga tiri endavant un nou projecte, en aquest cas en la formació de nous esportistes i persones amb uns valors adequats.
Recordar finalment que qualsevol persona interessada es pot adreçar-se al correu ccvilajuigaeobikes@yahoo.es o venir a informar-se el proper dia 15 de desembre a les 16h al centre cívic de Vilajuïga.

Josep Codinach (coordinador esportiu Escola de BTT EOBikes - Vilajuïga)
Jordi Gironès (president del Club Ciclista Vilajuïga-EoBikes)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada