dimarts, 2 d’octubre de 2012

INICI CURS


COMENÇA LA TERCERA TEMPORADA A L'ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT

Un any més a la localitat d'Ullà (Baix Empordà) torna a començar el "curs esportiu" per l'escola Futur Esport, entitat ja arrelada dins el panorama esportiu del poble, que veu com per tercer any consecutiu l'escola esportiva del municipi arranca amb més força que mai.

Aquest curs són un total de 26 nens/es que inicien les activitats a l'escola esportiva, distribuint-se 8 d'ells, amb el grup de sense rodetes (de 3 a 5 anys) i 18 més al grup d'escola (5 a 15 anys d'edat). En aquest segon grup s'incorpora l'activitat aquàtica un cop a la setmana, concretament els dimarts, just després de l'entrenament de ciclisme que es fa al camp de futbol d'Ullà, tal com s'ha comentat abans, el dimarts de 17:45 a 19:00 hores i els dijous de 17:00 a 19:15 hores.

Agrair des del club la col·laboració de l'Ajuntament d'Ullà per la facilitat en les instal·lacions així com la resta de col·laboradors i patrocinadors que fan que un cop més l'Escola Esportiva Futur Esport surti endavant en la formació de nous esportistes i persones amb uns valors adequats.

Recordar finalment qeu qualsevol persona interessada pot accedir a la web del club: www.FuturEsport.cat i informar-se a través d'ella.

Josep Codinach (Director Tècnic Escola Esportiva Futur Esport) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada