divendres, 10 d’agost de 2012

Conclou el II Casal d'Estiu Futur Esport


Aquest divendres dia 3 d'agost es va donar per finalitzat el II Casal d'Estiu que va començar  el dia 2 de juliol.
Han estat 5 setmanes amb molta varietat i amb un format més lúdic esportiu, envers l'edició anterior,  buscant així la diversió per tots els nens i nenes que estaven inscrits, que any eren 16 participants/es dels quals 6 eren cares noves envers l'escola esportiva o l'edició  anterior del 2011.
Aquesta dada ens fa ser optimistes de cara a properes edicions i en la nova temporada de l'escola esportiva, que la començarem el dia 18 de setembre a les 17:45 hores al camp de futbol d'Ullà.
Retornant al casal,  destacar les activitats contractades amb Medaqua: Caiac de mar i Snorkel, on els nens i nens varen poder passar dos dies ben diferents tot coneixent aquests dos esports i al mateix temps un mica de profunditats de les illes Medes.
Una altra activitat que va tenir molt bona acollida va ser el vivac nocturn, activitat portada a terme el divendres dia 27 de juliol i on els nens/es van gaudir de jocs nocturns així com l'experiència d'haver de dormir, "a terra" durant una nit.
Tanmateix es va aprofitar per fer una activitat de cloenda on estaven convidats tots el nens i nenes  que han format part del casal i/o de l'Escola Esportiva 2012, aquesta va ser una sortida al Parc Aquàtic d'Aquabrava de Roses, la durada del qual va ser tot el dia i on el varen retrobar la gran majoria de nens/es que han format part del casal.

Agrair per part del Club la col·laboració de l'Ajuntament d'Ullà, que ens ha cedit l'escola de la mateixa localitat per fer les activitats així com el camp de futbol i el centre cívic. Pensem que són elements bàsics en el desenvolupament d'aquest tipus d'activitats i s'ha d'agrair l'esforç per part de l'Ajuntament en col·laborar amb nosaltres.

Finalment desitjar-vos a tots i totes un bon estiu i ens retroben ben aviat amb alguns el mes de setembre!!

Equip tècnic del Casal: Josep Codinach i Marc Barbosa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada