dimecres, 1 d’agost de 2012

CAMPUS FORMATIU DE BASE A MESTES (GIJÓN)El passat dijous dia 26 de juliol sortíem de Girona en David Fernandez, en Martí Cateura i jó direcció al velòdrom d'Horta (Barcelona) on ens reuniríem amb la resta de l'expedició catalana d'infantils i alevins (Erick Fernàndez, David Gijón, Dani Mellado, Javier Lamela i el tècnic de la FCC Pere Garcia) que anaven al Campus Formatiu de base de la Federació Espanyola de Ciclisme organitzat a Gijón des del dia 26 al 29 de juliol.

Després d'un llarg trajecte arribàvem a Gijón sobre les 19h de la tarda o ens col·locàvem per habitacions, explicàvem normatives internes, ordenàvem grups, ens presentàvem totos....
 
Han estat tres dies de pur ciclisme, fent activitats de pista, BTT, ciclisme en ruta, estudis antropomètrics, valoració del rendiment de cada nen/a.... A les tardes els nens i algun que altre monitor feien activitats multiesportives com futbol, bàsquet, rugby de platja, jocs....

Destacar la gran experiència per tots els nens i nenes que formaven part del campus i els tècnics que ajudàvem amb el desenvolupament de les activitats.
Finalment l'activitat va acabar el diumenge però al tenir un desplaçament tant gran fins Ullà la FCC va decidir fer-nos parar  a dormir a mig camí, una nit d'hotel a Miranda de Ebro i on els nens i tècnics varem poder descansar i fer un petit "stop" en el camí.

Els nostres  nens de Futur Esport en Martí i en David s'ho han passat molt bé i prova d'ell és que han arribat amb les bateries un xic buides senyal que ho han donat tot en aquest 3 dies!

Esperem des de Futur Esport poder repetir aquestes experiència i de noves!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada