dimarts, 3 de juliol de 2012

Selva Aventura

 


Diumenge passat, aprofitant que no feia dia de platja, ens hem dirigit a Arbucies, per fer ús de les entrades de Selva Aventura, que el hi va tocar a en David F. i Anna a la Mini ResisTer de Torroella.

Ens hem llevat a les 08:00 hores no gaire convençuts del dia que feia,  ja que estava per ploure!!. Hem pensat avui no passarem calor.
Bé direcció Arbucies ha començat a ploure i al cotxe pensant una alternativa per si no podíem  fer el circuit. No se'ns ocorre res, així que continuem l'aventura.

Arribem a Selva Aventura, aparquem ho mirem de lluny tots al circuit, i .....cap a posar arnes de seguretat desprès de passar per taquilles!!!.  Foto de grup, i convèncer al petit del grup, en Pau, de que ell no es podia posar el cinturó  de seguretat, la meva feina he tingut, perquè ell s'apunta a totes!!Comença el circuit, i comencen a caure quatre gotes...uiiiiii que ens mullarem!!!,  però no, ha aguantat fins al final del circuit, que aquí si que ha començat a caure amb ganes.....


En Pau ha fer la seva iniciació al circuit.....

I corrents cap al cotxe, parada a Girona, on ens hem trobat a en Narcís, Rosa Gerand i en Guillem, que anava cap a Andorra al Nike Campus, Guillem que t'ho passis de fàbula.

1 comentari: