divendres, 27 de juliol de 2012

 

És a punt de concloure la quarta setmana del Casal d'Estiu Futur Esport, setmanes en què s'ha seguit el programa marcat amb diferents tipus d'activitats al llarg de tota la setmana amb una activitat especial en cadascuna d'elles.

 

 

 
   

Activitats de tot tipus, no només esportives, amb jocs i guerres d'aigua,  dia de piscina, dia de platja, un dia per sortir amb bicicleta, teatre i activitats especials com a sortida en caiac i una altra per practicar snorkel a les illes Medes, i un vivac nocturn que es realitzarà  aquesta setmana.

La setmana que ve es dóna per finalitzat el Casal d'Estiu Futur Esport 2012, amb més activitats divertides i amb l'última i més esperada, una escapada a Aquabrava!! Us deixem amb una petita crònica que ens ha enviat la Clara através del correu del club.

Les 3 primeres setmanes va ser molt divertit , perque vam fer moltes coses , vam anar amb caiac i ens ho varem passar pipa allà fent guerres d'aigua , jocs d'aigua.
A la segona setmana Snorkel va ser tan guay que no varem voler marxar de l'aigua , varem anar amb barco ens vam ficar els  trajes, los patos, les ulleres d´aigua i el tub . I quan estavem a l´aigua uiuiui!!!!!
Hi havien molts de peixos de tot tipus i per casualitat i havien 2 meros eren enormes .
Aquesta setmana hem fet teatre , hi havien dos equips i cadascun s'havia d'inventar un ball amb la cançó BOMBA . 
I els nens feien cada moviment que...
Ens ho varem passar BOMBAAAAAA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada