dimarts, 19 de juny de 2012

Marxa de les 3 Nacions objectiu assolitEn Jacint, en Tati i en Narcís del Club Futuresport també hi hem estat i amb molt bons resultats i bones sensacions, total que ens ho hem passat  molt bé. Aquest any sense neu, dia solejat  i una temperatura estupenda per la pràctica del ciclisme.

Varem sortir el dissabte, jo vaig arribar amb un tortell important debut a les corbes, en arribar a Puigcerdà varem anar a buscar dorsals i a sopar un bon plat de pasta.
El diumenge a les 08.00 estem a la sortida i a punt per fer els 140 km, després de sentir els tradicionals petards. Molts de nervis a la sortida i molt rápida fins a La Seu, que hi passem a 1.15 amb el grup de davant, després d’una caiguda en el túnel i una altra davant nostre, veig en Javi a terra, paro i després de comprobar que és sense importancia pugem cap a Andorra, Canillo, superarem el port d'Envalira (2400 m), el Pas de la Casa i l’últim escull del coll de Pimorent, per baixar reagrupats amb diferents ciclistes que ens anem trobant i ràpidament fent relleus fins a Bourg-Madame i arribar novament a Puigcerdà. Allà ens espera un bon “chuletón”

En Jacint or amb 04.40 i 24e de la categoría i 190 del total. En Narcís 49e de la categoría, argent amb 05.00 i 293 del total. En Tati argent 73e de la categoria amb 05.18 i 399 del total. A la nostre categoria erem 168 d’un total de  794 ciclistes. Així que “no estamos tan mal”
Però el mes important és que hem tornat sans i estalvis i ben passat un cap de setmana collonut. Cal dir que hem trobat a faltar en Paco de Cadaques.
Un any mes felicitar a l’organització, tornarem i amb en Paco.

LA MARXA DE LES 3 NACIONS REUNEIX 794 CICLISTES DURANT EL CAP DE SETMANA A PUIGCERDÀ.
AQUESTA PARTICIPACIÓ EXCEPCIONAL ES UNA DE LES MÉS ALTES DE LES 33 EDICIONS.

En categoria masculina el guanyador ha estat Miquel Martínez del Club Ciclista Vall d’Aran i en fèmines primera Judith Corachan.
El diumenge 17 de juny a les vuit del matí , l’Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira tallava la cinta de sortida acompanyat per el Regidor d’Esports Sr. Albert Casas , el regidor de cultura Xavier Piguillem i del president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola acompanyat per membres de la secció de ciclisme del club i organitzadors acompanyats d'un nombrós públic que va donar suport als participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada