dilluns, 25 de juny de 2012

L’ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT CONCLOU LA SEVA SEGONA TEMPORADA


El passat divendres dia 22 de juny els nens i nenes de l’escola esportiva Futur Esport van posar punt i final a la segona temporada de l’escola de ciclisme instal·lada a la població baix empordanesa d’Ullà.

Com a activitat final es va fer una petita ruta fins la platja més propera (l’Estartit) i allà es va disputar un petit torneig de futbol platja amb els tècnics que han format part de l’activitat durant tot el curs. Tanmateix també es van fer una petita remullada a l’aigua.

Afegir que durant aquest segon any l’escola esportiva ha organitzat el campionat de Catalunya infantil, així com la prova escolar de BTT, una jornada formativa per tècnics de la RFEC i ha col·laborat en l’organització de proves esportives organitzades per l’ajuntament d’Ullà.

A partir de la setmana vinent es tirarà endavant per part del club Futur Esport el II Casal esportiu d’Ullà que tindrà una durada de cinc setmanes amb inici el proper 2 de juliol i final el pròxim 3 d’agost. En ell els nens i nenes faran diferents activitats: BTT, Caiac, Snorkel, trekking, acampada, tornejos de futbol platja i molts altres esports.Firmat: Josep Codinach (director tècnic escola Esportiva Futur Esport)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada