diumenge, 6 de maig de 2012

La Colla del Dijous per l’Empordanet

Aquest dilluns passat en varen fer un reportatge molt maco per TV3 i nosaltres tenim el privilegi de poder gaudir-ho cada dia i quan podem en bicicleta.
El dijous  varem fer una sortida pel que en Josep Pla anomenava, i ara s’ha posat de moda, l’Empordanet, que no es res mes que la “plana” que hi ha des del Montgrí fins a les Gavarres.
Això de la plana me recorda als “falsos llanos” que sempre fan pujada, per que renois en diuen “falsos llanos”?
Així que erem en Santi, en Tati, en Jacint, en Paco i en Narcís tots ben uniformats de Futuresport i en bicicleta de carretera preparats per fer 100 km per l’Empordanet.
L'Estartit, Torroella, Gualta, Fontanilles, Palau-Satort, Peratallada, Ullastret, Vulpellac, La Bisbal, Cruilles, Sant Sadurní, Monells, Corçà, Millars, La Pera, Púbol, Flaçà, Sant Jordi, Garrigoles, Olives, Verges, Parlavà, Casavells, Serra, Llavià, ...
A anat molt bé anar rodant doncs l’un per mal al genoll, l’altre per que fa temps que no hi va, l’altre per la pallissa d’ahir, ... en fi que tot són excuses, però al final acabem a molt bon ritme.I com no hem acabat menjant el que ens dona aquesta meravellosa terra en aquesta estació tant verda de l’any que és la primavera: faves i pèsols molt tendres i molt ben cuinats, un 10 per la cuinera que es diu Montse.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada