dijous, 3 de maig de 2012

ENTRENAMENT DIFERENT
Aprofitant el dilluns de pont escolar hem programat un entrenament una mica diferent del que estem acostumats, varem deixar les bicicletes i ens varem assentar per aprendre algunes coses sobre les carreres. 


Normalment entrenem i competim d'una forma mecànica, entrenar-carrera-entrenar-carrera-entrenar-etcetra. El dilluns varem intentar contestar algunes preguntes com: Contra qui competim??, Que hem de fer per concentrar-nos??, Quines són les postures més correctes??, i sobretot Com s'ha de respirar??.


El psicòleg del Club, en Cram, ens ha preparat uns exercicis de motivació i de comunicació entre els corredors, per cohesionar l'equip i aixecar l'autoestima.
Han estat més de dues hores treballant amb uns nens magnífics, els quals, independentment de les diferencies d'edat i nivells, han participat de forma activa, han prestat molta atenció i sobre tot s'han divertit. Realment ens han fet sentir orgullosos de formar part d'aquest Club.

Com deia al principi, un entrenament diferent que esperem sigui de profit a tots els alumnes de l'Escola Esportiva Futur Esport.

TOTES LES FOTOS DE LA JORNADA

1 comentari:

 1. Quan i contra qui fotra el pal ...
  Anar amb el machete entre les dents ...
  Com tancar els contrincants ...
  A xupar roda ...
  NOOOOOOO tot això no es fa nens !!!!!!!
  Encara que hi ha grans que si ho fan, jajaja

  ResponElimina