dimecres, 16 de maig de 2012

CRÒNICA CAMPIONAT DE CATALUNYAEl passat diumenge dia 13 de maig va ser un gran dia pels nens apassionats de la bicicleta de muntanya, perquè van tenir l'oportunitat de compartit l'esport que tan els hi agrada amb nens d'altres indrets de Catalunya. La cura es va fer a Ullà, un petit poble del Baix Empordà situal just sota el Montgrí, un preciós massís muntanyós a la vora del mar. El Club Futur Esport va se l'encarregat d'organitzar i dur a terme el campionat i ho va fer amb molta dedicació, competència, ganes i il·lusió, així que en primer lloc cal felicitar tots els integrants d'aquest club per tirar endevant projectes i propostes tan importants per fomentar la promoció del ciclisme.


 

Els circuits van estar pensats i dissenyats d'acord a les categories. Van ser circuits revirats, tècnics, entretinguts, originals, perquè  en totes les categories incorporaven diverses zones que el feien divertits: baixades, pujades, trialeres, espais amples, zones revirades, algun pla, camins de bosc, zones de camp, etc. ALguns nens van resultar ser més competitius que altres, alguns van tenir un dia inspirat i tot els hi va sortir rodó, d'altres no els hi van quadrar les coses, però la competició és així i cal ser positiu i aprendre de cada situació. Els nens  d'aquestes edats no han de viure la competició com un "guanyar o morir", l'han de viure com una oportunitat d'aprendre valors, de saber aplicar unes normes, de sabes gestionar les emocions, els nervis, de saber guanyar i de saber perdre, però, sobretot, de compartir la passió que tenen pel ciclisme amb altres nens.


 
Altres no tant nens protagonistes de la Jornada

El campionat va ser un autèntic èxit, una veritable festa amb més de 170 corredors de tot Catalunya i on els principals protagonistes van ser el nens, tots els nens!. Per això, des d'aquí volem felicitar tots el participants, tots! Per haver-ho fet tan bé! i per haver format part de la història del ciclisme, perquè tots ells ja són  part de la història del campionat de Catalunya de btt 2012 que es va celebrar a Ullà. Gràcies a totes i a tots per haver vingut i fins l'any que ve!! 


Crònica: Gina Esteva

3 comentaris:

 1. Feliçitats per la crónica ! Has pensat en dedicar-ti profesionalment ... ho fas molt bé . jajaja
  Moltes gracies per tot . Campiona !!

  ResponElimina
 2. Bona crònica.

  Com a ampliació al teu segon paràgraf, el dilluns vaig penjar aquesta petita entrada al meu blog: "Pares RACC o pares rucs" http://blogspersonals.ara.cat/desdelmontgri/2012/05/14/pares-racc-o-pares-rucs/

  ResponElimina
 3. Gràcies, Ramon!!!

  Molt bo el teu article, Jordi, ja t'ho vaig dir!! L'hauries de difondre més!!

  ResponElimina