dimecres, 23 de maig de 2012

Cavalls de Ferro

  Ja hem tornat de fer aquesta ruta per l’illa de Menorca.

Ens hem agafat unes vacances abans de començar la feina d’estiu i res millor que combinar: sol, platja, bici, gastronomia, cultura, ... acompanyat a mes de les senyores que també s’ho mereixen.

Hem fet 200 km per tot el perímetre per un camí de ronda que en diuen Camí de cavalls i que l’organització anomena Cavalls de Ferro si ho fas en bici.
Tot i les pedres ni una sola punxada debut a que cada roda pesava 1,5 kg quasi eren massisses, això feia que la bici que portàvem pesava 15 kg, com diu en Paco, un bon entrenament.
Tret d’aquestes petiteses ens ho hem passat molt bé i amb ganes de tornar-hi, és dels pocs llocs que arribes a les cales en bici i de cop et trobes amb un espectacle meravellós; ni una sola casa, sorra fina, aigua color turquesa, rodejats d’arbres i vegetació, i nosaltres sols allà al mig, el que podríem dir un paradís, i això al costat de casa.!!
Val a dir que no és un camí fàcil, mes aviat tot el contrari, molt tècnic, amb moltes pedres, i un puja i baixa constant visitant totes les cales i caletes de l’illa. Podríem dir que el 90 % és de corriol ciclable de nivell alt, 5 % de pista i un 5 % a peu ja sigui per la gran dificultat o el gran desnivell que costa inclòs a peu i traginant la bicicleta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada