dissabte, 7 d’abril de 2012

Sortida del Dijous Feliç
Dijous passat, veient la poca activitat que té ultimament la Colla del Dijous Feliç (és que tinc molta feina, és que ve Setmana Santa......bla, bla, bla), els petits del Club s'han animat a fer una sortida, per veure si algú es pica una mica i torna a la normalitat.Els valents: Ivan, Martí, Anna, David F., la Clara i una amiga nostra que feia temps que no pedalejava amb nosaltres, la Marta, acompanyats pel Simon, Jacint (no va poder aguantar la temptació), Cram i Vicente.

Sortim de la residència oficial de la secretària del Club i encarem cap a les Dunes, passant per davant del nostre servei tècnic Motos Ferran i cap amunt, això si pel camí més difícil (la sortida pintava animada).

Un cop a les Dunes recuperem forces i esperem que arribi des de L'Estartit en Jacint, un cop reagrupats reprenem el camí baixant per la trialera d'en Ferran (aquest Ferran està a tot arreu), això s'animava ens deixem de pujades i comencem a baixar, "BE" pensem dos dels integrants, un que entre caigudes i refredats aquest any no arriba a agafar la forma que mai ha tingut i un altre que no té temps ni d'agafar el "Bicing", per les seves obligacions a la Capital.

Res més a prop de la realitat, aquest grup de petits, li vol posar difícil a la Colla del Dijous Feliç i comencem amb una sèrie de pujades (interminables) i baixades fins arribar a la ruta del vent.

Novament ens reagrupem i es valoren les opcions per tornar cap a Torroella, algun dels petits proposen, pujar a les antenes, mentre que, alguns dels no tan petits es miren com dient " però aquests que han menjat avui", finalment continuem per la ruta del vent cap a Torre Gran, on ens separem en dos grups, els que van cap a L'Estartit i el que anem cap a Torroella.

Finalitzem la sortida, curta en quilòmetres però forta en intensitat, això si molt divertida, en la qual tots ens ho hem passat molt bé.

Totes les fotos:
1 comentari:

  1. FElicitats per la sortida, aviat tornarem la Colla del Dijous, però ja està bé que es vagi preparant el relleu, que ens fem grans

    ResponElimina