dilluns, 23 d’abril de 2012

OPEN TACTIC FORNELLS, Fotos, Crònica i Classificacions

 
 Espectacular diumenge hem passat avui tots plegats en l'Open Tactic de Fornells!!!

Hem sortit a les 08:00 h. direcció Fornells, amb un temps que et venien ganes de tornar-te'n al llit.
A les 09:00 h. han sortit el segon grup, però amb la avantatge que nosaltres ja estàvem a Fornells, i ens han trucat per saber si venien o es quedaven a Torroella-Ullà, però els hi ha sortit malament la jugada!!.

Un cop allà ens hem trobat amb moltes cares conegudes, crec que això es el que més ens agada al pares, trobar-nos amb tots el coneguts, i gaudir dels nostres fills.

A les 09:00 h. tancaven inscripcions d'infantils, i a les 09:45 h. donaven el tret de sortida.

En David F., anava pàl·lid, doncs bé, no sabia el circuit que es trobaria per davant....cal recordar que l'any passat fent el reconeixement del circuit es va despistar i va fer el circuit d'elits, arribant al lloc de sortida, justament quan li tocava sortir a ell, però bo, aquest any ha aconseguit sortit quan tocava i ha pogut gaudir d'un circuit molt trencacames. En el que ha tingut caigudes, parades que li demanaven els grans per poder continuar, de tot això us ven asseguro que aprèn.Mentre acabaven de córrer els grans, donaven el tret de sortida als Pre-benjamins, circuit entretingut, on hem tingut la presencia d'en Nil Rojas que s'estrenava com a corredor, MOLTISIMES FELICITATS NIL, continua així, ets tot un campió. Tambe hem vist córrer a la Kyra Galí, espectaculars aquests petits.

 
Tot darrera han sortit en Lluc, Ivan, Abel i Nurka, també donant tot un espectacle.
Llavors ens ha sorprès la Mariona, Bernat, Anna i en Martí, que per mala sort ha tingut una caiguda bastant forta i ha tingut d'abandonar, desprès de remuntar als primers. 
Tots ells en han donat una classe del que es el companyerisme i el gaudir d'una bona matinal de ciclisme.

Agraïr la presencia del nostre tècnic Mr Codinach i com no al cap de tot el projecte de l'Escola Esportiva Futur Esport, el Sr. Marc Barbosa (alies CRAM).

Nosaltres només podem felicitar a tots el participants integrants de l'Escola Futur Esport, l'esforç i dedicació que ens ensenyen cada dia que passa.


MOLTES FELICITATS A TOTS!!!!

La propera a Blanes, el proper dia 01 de maig de 2012

FOTOS D'AVUI

Les Classificacions: AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada