dissabte, 28 d’abril de 2012

Malaterra, però bona ruta

El nom no fa justícia al indret on estem

La Colla del Dijous hem anat a fer quasi tot Montgrí, molt de nosaltres no havien fet Malaterra i       d’altres el Port de la Clota i en Santi ens ho ha fet gaudir en una sola sortida. Erem també en Paco, en Jacint i en Narcís.

Com sempre hem començat bé el matí esmorzant a casa d’un col·laborador del Club Futuresport, el Centre Cívic d’Ullà. Hem un molt bon esmorzar que ha costat acabar-lo.

I ja ens hem enfilat per la muntanya d’Ullà, cap a Sobrestany i pujar cap a Santa Caterina. Puig-roig amb les bicis a coll, En Paco es pensava que només tenien pedres a Cadaqués i ja ho ha vist que aquí en tenim moltes també, i pel mig de les argelagues, en Jacint que anava amb culot curt ha quedat ben depilat.


Després ja cap a L’Escala en Paco ha tingut una urgència familiar i ens ha deixat. Al final un ensurt que per sort no ha estat res.

      

   
La resta han acabat fent el Port de la Clota, els hi ha sortit 60 km, i cap a casa dutxar-nos i a menjar-nos una bona fideuà, amb molt bona companyia, doncs les dones també ens han acompanyat.

2 comentaris:

  1. Guapo el barret caribeny d'en Narcís al bar del centre cívic. Les plumes no molesten per anar en bici?

    ResponElimina
  2. No sabia de que parlaves Jordi, no m'hi havia fixat amb les plumes, jajaja, però no és el que et penses, i el Carnaval ja ha passat.

    ResponElimina