dimecres, 18 d’abril de 2012

Els nens de Futuresport fan brunyols

El secret dels brunyols? Moltes mans

Aquests nens del Club saben fer de tot, i com no també fer brunyols.

A partir de les mans, i en sentit horari fent una espiral: llevat de París, rovells d’ou, sucre, mantega fosa , infusió de xaliàndria i matafaluga, pela de llimona ratllada, clares a punt de neu, sucre amb vainilla, farina (només en surt una mica a la foto; 5 Kg en vam fer servir), llet condensada, xaliàndria i matafaluga en pols (bossetes de paper) i sal.
I comença la festa:


Llevat de París, mantega i infusió de xaliàndria i matafaluga

… afegim sucre


… xaliàndria i matafaluga en pols

… els rovells d’ou i les mans ja comencen a ser maques

… escurem bé la cassola dels rovells

… afegim la pela de llimona ratllada
… i ara ja les clares muntades

hi faltava la llet condensada i una mica de sal… i comença la part més dura: pastar la farina


anem tirant la farina, i anem pastant

… i ara canvi de pastador… mirant de deixar com més pasta de les mans al cossi millor

… i uns minuts més tard: dos pans de pasta de brunyols fets, i apunt de ser tapats per llevar. Ara, fer el dinar,… i més tard…


ja han llevat i a punt per començar a fer i fregir els brunyols

la pasta va baixant…


… la cassola va treballant…

… i els primers ja estan a punt.
sucre al gust i … Bon profit!

Gràcies Jordi Regincos per ensenyar-los a fer brunyols i per la recepta, ben segur que mes d'un la farà servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada