dijous, 1 de març de 2012

Nosaltres també hi circulem

El diumenge 19 de febrer s’ha celebrat la marxa reivindicativa “Nosaltres també hi Circulem” a Balaguer. Els organitzadors, el Club Radical Esport, el Club Esportiu Pedala.Cat i el Club Ciclista Balaguer volen agrair a tots els participants, ciclistes, acompanyants, etc. que han estat presents i també a tothom que ha manifestat el seu suport.
Segons els organitzadors, a la marxa reivindicativa han participat aproximadament 1500 ciclistes de totes les edats, a més de molts acompanyants i persones que li han donat suport.
La marxa ha consistit en un recorregut pels carrers de la ciutat i per la carretera C-13, fins arribar al lloc del tràgic accident del diumenge passat, on s’ha fet un minut de silenci en memòria dels dos companys ciclistes que van perdre la vida.
La concentració final, amb lectura de manifest per part d’en Robert Pedrosa, s’ha realitzat a la Plaça Mercadal de Balaguer i en aquest s’ha destacat:
El respecte i concienciació pels ciclistes, el cumpliment de la normativa bàsica que permet als ciclistes la circul·lació de 2 en 2 en paral·lel i als vehicles la obligatorietat de respectar el 1,5 m de distància lateral en l’avançament.
Els clubs organitzadors de la convocatòria, també agraeixen a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer, Mossos d’Esquadra, resta d’institucions i organitzacions i mitjans de comunicació que ens han donat el seu suport, per tal de dur a terme aquesta convocatòria amb èxit.
Finalment, volem reiterar l'agraïment a tots els companys que heu assistit a la convocatòria venint a Balaguer tant per voluntat pròpia i/o en representació dels vostres clubs. Ha estat extraordinari veure a 1.500 ciclistes en silenci participant a la marxa. Si tot això ens serveix per salvar una vida, realment haurà valgut la pena.
MOLTES GRÀCIES A TOTS
Enllaç a l'agraïment a la nostra web:
http://montsec-montsec.com/agraiment-marxa-reivindicativa-nosaltres-tambe-hi-circulem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada