dilluns, 5 de març de 2012

Crònica i mes fotos de GrausAquest cap de setmana hem portat a trema el intercanvi amb el Club Ciclista de Graus. Varem arribar a Graus el divendres a les nou del vespre i allà ens esperaven els ciclistes amb les seves famílies. La veritat es que varem tenir una rebuda més que cordial: trobada a l'ajuntament amb discurs de benvinguda i presentació de les parelles i les famílies, molta emoció entre els nens per veure amb qui conviurien tot el llarg cap de setmana, pica-pica per tothom per recuperar forces del viatge i una estona de conversa informal entre els pares acompanyants i els pares locals, els nens ja jugaven a la plaça com si es coneixesin de sempre.
Per part de l'Escola Esportiva FuturEsport hi havia en Marti, en David F, en Guillem, l'Anna, la Mariona i la Clara, com a convidats especials hi havia en Francesc i l'Aniol, del Club Ciclista Fornells. I tots els respectius del Club Ciclista de Graus. Entre unes famílies i les altres, tant d'aquí com d'alla, i com aquell que no vol la cosa, érem uns seixanta.
El dissabte ens varem desplaçar fins a la població veïna de Benasque per fer esqui de fons, semblava que havia estat tot encarregat, la neu recent caiguda, ni tova ni gelada, el dia perfecta, ni fred ni molta calor, la gent formidable, amb ganes de passar-ho bé, fent esport amb nous amic,en l'entorn únic de les valls del Aneto.
A la tarda cada nen es va estar amb les seves respectives famílies d'acollida, voltar una mica per conèixer Graus i per conèixer-se entre ells i al vespre xerrar fins la matinada.
Les famílies de Graus son simpatiquisimes, han preparat la trobada amb un il·lusió i unes ganes enormes, i han deixar un llisto molt alt per la volta, que será el mes de juny.
El diumenge al mati s'han trobat tots els nens per fer una sortida en bici, perquè de fet, d'això es tractava, uns quants quilometres per conèixer l'entorn i algunes trialeres per donar emoció, la caiguda sense problemes i la punxada de rigor no han faltat.
Finalment ens han obsequiat amb un dinar d'arros i botifarra local i una conversa agradable. Fotos d'acomiadament i moltes ganes de retrobar-nos al juny.
Volem agrair a les famílies de Graus l'agradable estada que han ofert als nostres nens, i la paciència i simpatia que han tingut amb nosaltres, i també l'atenció d'en Paco, president del Club Ciclista, però de forma molt especial volem agrair a en Roberto, tècnic del Patronat d'Esports, tot l'esforç i dedicació que hi ha posat, sense el qual potser no s'hauria produït aquesta trobada.
Moltes gràcies a tots i fins el juny!!!
Crònica de Jacint Sarquella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada