dimarts, 21 de febrer de 2012

Crònica II Jornada de Formació de Ciclisme de Base

Fa dues setmanes que bufa la tramuntana, dues setmanes sense anar en bici, dues setmanes son molts de dies!!!. Avui, justament avui, el vent a parat, però nosaltres no agafarem tampoc la bicicleta, tenim altres coses a fer...

Avui, dissabte 18-02-12, ens trobem més de cent persones a Ulla, la majoria coneguts però també algunes cares noves, per realitzar la segona jornada de formació de ciclisme de base. Aquest any amb el suport de la Federación Española de Ciclismo i dins el marc del PNEC (programa nacional de escuelas de ciclismo). Per començar,les escoles catalanes inscrites en aquest programa (C.C.Sant Boi,One to One de Molins de Rey, C.C. Can Anglada de Terrassa, i E.E. Furur Esport d'Ulla) fan una petita presentació de la forma en que treballen, d'aquesta manera totes les escoles presents (9 en total, de totes parts de Catalunya) poden intercanviar coneixements i prendre noves idees. Seguidament el tècnic de la FEC, Sr. Israel González, fa una presentació del model d'escola de ciclisme i dels continguts a treballar amb els nens. Desprès passem a veure les capacitats físiques en el ciclisme d'iniciació i con s'entrenen i es valoren. Per acabar realitzem uns tallers pràctics sobre mides antropometriques de les bicicletes, i encara tenim temps per parlar sobre nutrició i alimentació (per cert es hora de dinar i tots tenim molta gana).
Al mateix temps els alumnes de les diferents escoles estan realitzant un test en un circuit tipus gimcana, on es prenen temps i es fan altres valoracions.
Es de justícia fer moltes felicitacions, primer a Israel González, per una perfecta direcció de les parts teòriques, a Carles Torrent, per la coorinacio de la gimcana, als tècnica de les escoles, per compartir els seus coneixements, a tots els clubs presents,per la seva atenció, però sobretot a tots els nens i nenes perque sense ells la nostre feina no tindria sentit.
També agraïm per suport rebut a l'Ajuntament d'Ulla, que sempre ens fa costat, a la Federació Catalana de Ciclisme, especialment al Sr.Francesc Moradell des de la delegació de Girona, al Sr.Xavier Gamero del Consell Comarcal Esportiu i al Sr. Lluis Barba de l'UFEC.
Entre el public ens a agradat veure a Josep Jofré, ex-corredor profesional, al Sr Viel, Regidor d'esports d'Ulla, i a la Sra. Carme Mas, Ex-president de la FCC.
La gent del club estem molt contents de com a anat la jornada i estem segurs que hem acabat amb unes miques més de coneixements, i que la feina que hem fet entre tots a estat per el benefici dels petits ciclistes, que son els ciclistes del futur.

Al acabar,la tramuntana a torna a bufar a l'Emporda.


Crònica de Jacint Sarquella
Escola Esportiva Futur Esport.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada