diumenge, 5 de febrer de 2012

Classificacions de la 1ª Nocturna de Rocacorba

Les classificacions:
http://www.cursanocturnaderocacorba.com/resultats.php

En Tati i en Paco Carrillo van còrrer com a equip Futur Esport fent equip i en Met, també de Futur Esport, va correr com a Flama 91, en aquesta primera Marxa Norctuna a Rocacorba de 22 km a peu.
Ens ho explica en Tati:
Comença la proba i curiosament al parar el vent la sensació era més agradable. Ja de bon principi amb en Paco varem agafar un bon ritme i fins a dalt varem anar molt, molt ràpids. A la part tècnica hi havia molt de gel i ell que cau 1, 2, 3, 4, ... al final em vaig neguitejar per si es feia mal. Seria les vambes, o potser que no si veia o la inseguretat, el cas és que era el campió ... de les caigudes. Però estàvem a dalt i ja havíem passat la part molt tècnica de baixada ( i molt gelada ) i ara ens tocava el més difícil per nosaltres. La condició era aquesta, pujar ràpids i baixar lents doncs ell sortia d´una lesió i era prudent no forçar a la baixada que era on ell més dolor notava i on podia tornar a lesionar-se. I varem fer molt de tall caminant. En Met ens va adelantar a 3 km. pel final. A la baixada vaig veure moltes caigudes.La propera vegada que faci una nocturna portaré un bon foco al cap i no la merda que portava que quasi ni mi veia.
L´ organització es mereix un 10, de veritat, amb la fred que feia no era fàcil està allà aguantant. Per altre part cap dubte sobre on anar, en tot moment molt ben senyalitzat.
M´ha encantat aquest tipus de prova era la 1ª i tot i els dubtes per la fred al final l´he disfrutat al màxim. La recomano especialment.

També hi havia en Gabri, sembla que ell si portava una bona llum, un dels entrenadors dels nens i nenes a l’Escola Esportiva Futur Esport.
Felicitats a tots quatre futuresportistes i a la resta de participantsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada