dissabte, 30 de juliol de 2011

Cloenda Temporada 2010-2011El passat diumenge 24 de juliol varem celebrar la Cloenda de la Temporada a L’Escola Esportiva Futur Esport, tots els nens, nenes, entrenadors, pares, mares, socis del Club i amics.
Els nens varen aprofitar per anar a Ocitània a jugar i després tots plegats ens varem trobar al Centre Civic d’Ullà on en Marc va presentar un vídeo fet per ell, una passada de video val a dir. Va fer un repàs de la temporada i va fer una sèrie d’agraïments a tots els presents, col•laboradors i Autoritats.
En Cudi també va tenir unes paraules pels alumnes de l’Escola Esportiva i els hi va fer entrega del Diploma, juntament amb en Gabriel i en Marc.

El dinar el varem fer a Jocs, col•laborador del Club, i ens va honrà amb la seva presencia el Sr. Moradell Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Girona i la seva Senyora, després els nens varen poder jugar tota la tarda en les atraccions.
Un dia molt complert i divertit tots plegats. Esperem que la propera temporada continuem amb aquest tarannà i podem oferir moltes sorpreses a la mainada de l’Escola Esportiva.

divendres, 29 de juliol de 2011

BIKE ATTACK 14

Bike attack 14

Si us agraden les bicicletes i els esports extrems. No us el perdeu.!!
També veureu un resum de la Transpyr 2011,(minut 4'50) en la que el "Futuresport Team" i varen ser presents.

dijous, 28 de juliol de 2011

El club al cim de Catalunya

Bé... només una representant del club.

L'Anna Maria va fer el cim de la Pica d'Estats (3.143m) el cap de setmana passat amb la Laura, formant part d'una expedició de la Penya de l'Espardenya (club excursionista de Verges). I com a bona futuresportista va voler deixar-ne constància amb la camiseta del club. Aquí les teniu a totes dues, felices i cansades:


i amb la Mariona vàrem fer un "cim" més assequible, pujant des del llac de Sant Maurici fins al refugi d'Amitges. Un desnivell i una alçada força menor, però també arribant a un lloc ben maco. I pel camí, el mirador sobre el llac de Sant Maurici, amb els Encantats al fons:dimecres, 27 de juliol de 2011

CLOENDA I OPEN INFANTIL GIRONÍA Santa Coloma de Farners es va celebrar la última cursa del I Open Infantil Gironí amb dinar de cloenda de l'Open inclós.
Amb un circuit molt maco, tècnic i adient per a cada categoria i amb una bona remullada inclosa.Del nostre club varen assistir uns quants nens de les diferents categories, amb diferents resultats a les classificacions uns més bons i altres no tant bons, però amb un mateix final, tots s'ho van pasar pipa, tots varen acabar amb els peus molls i algun valent tot ell.
Tots es van endur un premi, millor o pitjor, del sorteig que es va celebrar després de l'entrega de trofeus, en el que hi havia de tot, material de ciclisme principalment, i com a premi estrella una bicicleta de BTT.Última cursa amb un toc emotiu per nosaltres ja que va ser l'última cursa en la que un dels nostres petits campions, l'Alex, defensava els colors del nostre club, l'any que ve canvia de modalitat dintre d'aquest esport, se'n va a fer descens, ja se sap ""A LA CABRA SIEMPRE LE TIRA EL MONTE"", molta sort company et trobarem a faltar i molt, bona sort a aquesta nova etapa i una forta abraçada.

Totes les fotos
dissabte, 23 de juliol de 2011

Tanquen el Montgrí als vehicles pel risc d'incendi


L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha tallat l'accés de vehicles motoritzats al massís del Montgrí arran de l'alt risc d'incendi, com ja s'ha fet altres anys. Aquesta mesura és efectiva des de dimarts passat, en què l'alcalde, Jordi Cordón, va signar el corresponent decret, després que s'haguessin detectat tres petits incendis en poc temps. La restricció municipal, que es fa efectiva en els cinc principals accessos al massís, es fa per evitar el risc d'inici d'un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen en zones properes al bosc. A més, en el decret es recorda que la vulneració de les restriccions pot ser sancionada amb una multa, segons el que determina la tramitació de les infraccions assenyalades en el decret 64/1995, de prevenció d'incendis forestals.
El tancament del massís del Montgrí per part de l'Ajuntament es du a terme des del 2006. A més, aquell any els bombers van fer cremes controlades per reduir el material de combustió i crear zones des d'on actuar, i es va crear un servei de vigilància i prevenció.

El darrer gran foc al massís del Montgrí va tenir lloc el setembre del 2004, amb forta tramuntana. El foc va afectar una superfície d'unes 700 hectàrees i es van haver de desallotjar unes 400 persones.

Cada estiu la Generalitat de Catalunya engega una campanya anti-incendis. Aquest any està encapçalada per l'eslògan "Cap foc al bosc"

dijous, 21 de juliol de 2011

Avui un article diferent al bloc...

Com que de ciclisme en sé poc i el dijous sóc el blogger de guàrdia de l'estiu, avui us plantejo un post diferent (que havia publicat ja fa uns dies amb el títol "Si ens agafen l'usuari i la seva contrassenya seran nosaltres a la xarxa" al meu bloc http://jordi.regincos.cat) I deia així:


Tot passejant xino xano per la xarxa vaig arribar al bloc de Troy Hunt (que es defineix com Software architect and Microsoft MVP, you’ll usually find me writing about security concepts and process improvement in software delivery). Més precisament, vaig arribar al seu post A brief Sony password analysis.

A grans trets, Troy Hunt aprofita un dels robatoris de dades que ha patit darrerament Sony per mostrar-nos que la gent és molt poc curosa a l'hora d'escollir les seves contrasenyes d'accés a diferents serveis de la xarxa, i com això facilita la feina als qui puguin tenir interès en suplantar la seva identitat.

No oblidem que a la xarxa, i fins que no se solucioni el tema de la identitat digital, no som més que els elements (escrits, fotos, videos,...)  que anem deixant en diferents llocs. I és a partir d'aquest rastre que anem deixant sobre el que s'anirà construint la nostra reputació digital (sense oblidar totes les interaccions que això generi amb altres usuaris, o el que aquests puguin dir de nosaltres).

En el post, Troy Hunt parteix d'un arxiu amb prop de 40.000 contrasenyes d'usuaris dels serveis on-line de Sony que han circulat per internet, i fa un estudi centrat en quatre característiques de les contrasenyes: longitud, variació de tipus de caràcters, aleatorietat i unicitat.

Longitud: Una contrasenya per començar a ser segura ha de tenir al menys 8 caràcters.
En el conjunt estudiat, la meitat no hi arriba.

Tipus de caràcters: Una contrasenya segura conté majúscules, minúscules, dígits i altres caràcters.
Només un 4% de les contrasenyes tenien tres dels quatre tipus, i només en un 1% hi apareixien tots quatre.

Aleatorietat: Convé defugir de paraules i patrons fàcilment deduibles.
Aquí la cosa estava millor: "només" un terç de les contrasenyes apareixien en diccionaris de contrasenyes.

Unicitat: Convé no reutilitzar les contrasenyes entre plataformes: si en capturen una, llavors tenen accés a totes.
En dues plataformes comparades, dos terços dels usuaris reutilitzen les contrasenyes.

Sense caure en una paranoia, és convenient no repetir contrasenyes als diferents serveis que fem servir... I procurar que les contrasenyes siguin robustes: 8 o més caràcters, barrejar nombres, majúscules, minúscules i altres caràcters, i mirar que no siguin predibles... Però que siguem capaços de recordar-les! 

... i m'agrada especialment la caricatura de la frase final del post:
Conclusion? Well, I’ll simply draw back to a previous post and say it again: The only secure password is the one you can’t remember.

COMPTE. No oblidem que si ens agafen el nostre usuari i la seva contrasenya, seran nosaltres a la xarxa. 

dimecres, 20 de juliol de 2011

Campionats d'Espanya Escolars

Del dia 15 al 17 de juliol es va celebrar a Casp (Saragossa) els Campionats d'Espanya Escolar per les categories de infantils i cadets, amb diferents proves per a les modalitats de carretera i btt de les dues categories.


La Júlia Ribas com colofó d'una excel·lent temporada, ha tingut la sort de formar part del llistat de corredors de l'equip de la selecció catalana, participant en diferents proves de la categoria d'infantils fèmines en la modalitat de carretera, integrant l'equip juntament amb la Judit González, la Cristina Bru i Esther Villaret.

La Júlia a través del facebook, ens explica aquests tres dies, novament MOLTES FELICITATS.

""El divendres vam agafar l'autobus amb la selecció i vam anar direcció cap a Casp!!.
Quan vam arribar a l'hotel vam anar a les habitacions i després de dinar, vam a fer la gimcana, que va anar molt bee!!, per equips vam fer 2ons i jo individual 7a.
El dissabte no teniem cap prova del campionat, al mati ens vam quedar a l'hotel i després a estirar cames. A la tarda vam anar a veure les cadets com feien el contrarellotge.
El diumenge vam fer la cursa, amb un circuit de 2 km., hi havia de tot, pujades i baixades. En aquesta prova no me va anar gaire bé per equips vam quedar 5é i individual vaig fer 17a.""

dimarts, 19 de juliol de 2011

45.ena TRAVESSIA ILLES MEDES-L'ESTARTI


1.- ORGANITZA
El CLUB NÀUTIC ESTARTIT, amb la col·col·laboració de la Federació Catalana de Natació.

2.- LLICÈNCIA FEDERATIVA
Per poder participar és imprescindible que cada participant disposi de la corresponent Llicència Federativa i poden ser:

Anual: Habilita per participar tota la temporada esportiva en totes les categories
Per un dia: Els nedadors majors de 18 anys que no disposin de llicència hauran de tramitar la Llicència per 1 DIA. L’import és de 12,00 €.

Els nedadors menors de 18 anys que no tinguin llicència de Club no podran tramitar la llicència per 1 DIA i en conseqüència no podran participar a la Travessia.

3.- DRETS D'INSCRIPCIÓ :  10,00 € per persona.

4.- INSCRIPCIÓ:
Es realitzarà a través de la plana web del Club (www.cnestartit.es) omplint el formulari de registre, a partir del dia 6 de juliol.
El pagament del dret d’inscripció de 10,00 € més la llicència per 1 DIA de 12,00 €, si cal, s’haurà de realitzar en la mateixa pàgina web mitjançant la passarel·la de pagament, amb targeta de crèdit. La inscripció quedarà formalitzada una vegada complert aquest requisit. En cap cas es retornarà l’import satisfet.

Data límit de inscripció: el dijous 28 de juliol a les 20:00 h.
L'Organització limita la participació a 700 nedadors.

5.- CATEGORIES
Les categories i edats per a poder participar seran les següents:
CATEGORIES MASCULÍ FEMENÍ
Infantils
Júniors
Absoluts
Màsters + 30
Màsters + 40
Màsters + 50
Màsters + 60
Màsters + 70
13-14 anys
15-16 anys
17 a 29 anys
30 - 39 (1981 - 1972)
40 - 49 (1971 - 1962)
50 - 59 (1961 - 1952)
60 - 69 (1951 - 1942)
70 i més (1941 i majors)

Els anys són els complerts dintre l’any, des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2011.

6.- PROGRAMA DEL 31 DE JULIOL DE 2011 

De 8 a 9.30h. comprovació i recollida del distintiu de identificació.
A les 9.30 embarcament (per motius de seguretat es realitzarà un control electrònic en el moment d’embarcar en els vaixells de viatges situats en el moll central). Tots els participants hauran de passar per la porta de control abans de pujar als vaixells
A les 10.45 h. aproximadament, una vegada traslladats els participants a l’illa, l’àrbitre donarà la sortida.
7.- DISTÀNCIA
La distància a nedar és d’uns 1.500 mts. aproximadament, per a totes les categories

8.- LLOC D'ARRIBADA
Platgeta darrera el moll dels pescadors.

9.- A l’arribada, els participants lliuraran obligatòriament el distintiu d’identificació.
10.- L’organització no es fa responsable de la classificació del nedador o nedadora que arribi sense identificació.

11.- Els nedadors que es retirin ho hauran de notificar, el més aviat possible a l’Organització, i caldrà que lliurin l’identificador
.
12.- El lliurament dels trofeus es farà aproximadament 1 hora desprès de l’arribada de l’últim participant i tindrà lloc al CLUB NÀUTIC ESTARTIT.

13.- TROFEUS
Al 1r., 2n. i 3r. masculí i femení de les categories Infantil, Júnior, Absolut, Màsters i CNE.

14.- L’organització recomana als participants no inscriure’s si no es veuen amb capacitat suficient per completar la Travessia.

15. Cada nedador participa lliurement i assumeix tota la responsabilitat.

16.- Cada participant relleva de tota responsabilitat al Club Nàutic Estartit, a la Federació Catalana de Natació i a qualsevol persona física o jurídica que participi en l’organització d’aquesta Travessia.

17.- ARBITRES
La Travessia serà supervisada pels àrbitres de la Federació Catalana de Natació.

18.- La Travessia estarà regida per les disposicions tècniques i reglamentàries de la Federació Catalana de Natació. Tots els banyadors per a aigües obertes s’ajustaran als criteris de FINA per al que fa a materials i procediments d’aprovació. No s’autoritzarà a participa a cap nedador amb banyadors no homologats en les llistes oficials de la FINA, segons les directrius donades al respecte de la RFEN.

19.- Aquesta Travessia pot quedar suspesa a criteri dels organitzadors si l’estat de la mar no és l’adequat.

20.- L’Organització podrà modificar qualsevol dels apartats anteriors si així ho considera convenient.

Font :Club Nàutic Estartit

diumenge, 17 de juliol de 2011

Surf Shop col•laborador de Futur Esport


En Tati, la Isa, l’Estel i en Gerard, són una família molt esportista dins d’aquesta gran família que som Futur Esport, la seva botiga al carrer Santa Anna de L’Estartit és col•laboradora del club i podeu trobar sobretot roba i articles de totes les marques de moda.

En Gerard Sarquella un crack de l'Escola Esportiva.

Gràcies Surf Shop.

dijous, 14 de juliol de 2011

No diguis blat fins que sigui al blat i ben lligat

Aquesta dita catalana és d'aplicació també a l'esport. De tant en tant veiem imatges d'esportistes que per celebrar la victòria abans d'hora, acaben llençant tot l'esforç (individual o col·lectiu) que els ha portat a punt de guanyar.

Els ciclistes, com sabeu, tenen la costum de creuar la línia d'arribada amb els braços enlaire, celebrant la seva victòria... I això que no té cap risc si arribes ben sol i escapat, pot ser perillós si arribes amb algú ben a prop que aprofita les teves ganes de celebrar la victòria per guanyar-te per un pam.

Una cosa per l'estil li va passar a Contador a la quarta etapa del Tour d'aquest any, quedant a un pam de guanyar l'etapa que acabava al mur de la Bretanya, com es pot veure a la foto finish. Si mireu el vídeo, veureu que aixeca el braç... però un cop ja ha superat la línia. No ho fa abans perquè està totalment concentrat i amb totes les energies destinades a mirar de guanyar l'etapa.

photo finish evans contador tour 2011 mur de bretagne


I en un entorn més distès i divertit, i canviant totalment d'esport, també és curiós el final d'aquest partit a una lliga inferior italiana. S'ha arribat al llençament de penals  i... mireu què passa per celebrar la victòria abans d'hora:


Fins la propera...

dimecres, 13 de juliol de 2011

I Open Infantil Gironí de Ciclisme a SANTA COLOMA DE FARNERS


Tot a punt per la darrera cursa del I Open Infantil Gironí de Ciclisme a SANTA COLOMA DE FARNERS ,a la comarca de la SELVA el proper diumenge 17 de Juliol . El Club Ciclista Farners han preparat una gran jornada de ciclisme i diversió . Les inscripcions es faran de 9 a 10 . Volen que sigui una jornada especial ja que es la darrera cursa i us han preparat una festa de cloenda amb moltes sorpreses .
Com a novetat al acabar les curses faran un dinar de cloenda en el magnífic marc incomparable del Parc de Sant Salvador on s’habilitarà una zona amb taules i cadires .
La organització ens ofereix un menú infantil 8 € i un menú adults per 12 € , on no hi faltarà de rés . Per assistir al dinar cal fer la reserva abans del dijous 14 de juliol a través de la web del Open .
Ens veiem tots a Santa Coloma de Farners , per mes informació:
AQUI
P.D. Els que us quedeu a dinar porteu el banyador i la tovallola !!!

Comissió Open Infantil Gironí de Ciclisme

dimarts, 12 de juliol de 2011

En Marc Barbosa a la Triatló de Sant Pere


Ens ho explica ell mateix:
Pues si, una vegada més sona el despertador d’hora, putades de la vida o més aviat falta de seny, nosé el cas és que a les set ja estava llevat i esmorzant per desplaçar-me fins a Sant Pere Pescador, avui tocava vestir-me de tri i això sol ja impressiona amb l’espectacular mono que tenim el Club Futur Esport, llàstima que l’hagi de representar jo! Només arribar ja veig a un amic i futur rival amb el qual havíem mantingut un duel de paraules durant la setmana prèvia, en Joan Roura acompanyat de la família per tal de donar-li suport, jo em giro i no veig a ningú més que el meu cotxe i aquell silenci que posen a les pel•lícules de terror quan saps que t’estàs a punt d’emportar un bon esglai, d’això se’n diu començar amb bon peu el dia, de moment el “face to face”, tal com ho anomena ell, ja es decanta pel costat spinner!
Ens anem a la zona d’inscripció i la primera sorpresa és veure la quantitat de gent, calculo jo que unes 200 persones, la veritat és que hi havia una mica de tot, des del triatleta que et quedaves mirant la bici d’ultima generació i que es preparava per la zona escalfant motors m’entres tu miraves les musaranyes, fins a l’intent de triatleta fàcilment conegut ja que anava vestit de “domingero” i pensava en “el fregao que me he metio!” paraules textuals d’un d’ells que només feia que mirar a on hi havia el “WC” per descarregar nervis. I ara us preguntareu a quin grup estic jo? Pues segurament no estic tant lluny del segon, calculant que els i tinc molta simpatia, així que tal com m’agrada dir “som-hi” amb el que havia de ser un “fregao” més, què seria de la vida sense emocions?
Més coneguts pel box, en Marc, el nostre tècnic a l’escola esportiva també estava per allà, tenia clar que si podia aquella havia de ser la roda a seguir, però en cursa la veritat és que el vaig veure ben poc, el tiu que segons ell no sabia nedar va sortir per davant meu al primer tram i ja no el vaig veure més. Finalment va acabar a uns cinc minuts de mi.

Abans de començar més cares conegudes, i aquesta em donava molta moral, tot un maratonià com és en Met em va venir a animar, ara si que la cosa ja podia començar, es podia dir que ja estava al mateix nivell que en Joan almenys en quant a “suporters”! Gràcies Met! Preparo les coses al box, m’entretenc massa en posar milimetradament bé la bicicleta, casc i sabates per quan sigui el moment no perdre més tems del que ja perdo en cursa.
Finalment la cosa va en serio i anem tots cal al riu, lloc des d’on iniciarem el triatló, un lloc bonic per fer-hi un picnic de família, una aigua neta i clara que venia molt de gust banyar-se, i els cullons!!! Jo miro de posar-me ràpid i tancar ben fort la boca perquè ni hi entri res de res, mai se sap que hi ha per allà. Encara no tinc temps a posar-me les ulleres quan sentim tot d’una el petar de sortida, això semblava més que mai San Fermin, però en comptes de toros el que t’atropellaven els primers metres de sortida eren triatletes d’aquells del primer grup neguitosos per avançar un metre més que tu, és clar que jo em defenso com puc amb el meu estil de petada lliure amb el qual m’obro forat i en un moment travesso el tram de natació, em sorprenc a mi mateix de com de ràpid havia anat tot plegat, pensava que em passaria factura l’entrenament d’ahir a les Medes, però no, tot el contrari entro el box i veig moltes bicis, bona senyal, he aconseguit entrar en una bona posició, això em dona més forces, vaig cap a la meva zona i observo la gran sorpresa del dia, desprès de passar-me molt temps preparant el meu espai al box observo com la meva bici i totes les meves pertinences estaven tirades pel terra, genial, es veu que un triatleta neguitós m’havia agafat el dorsal i em volia deixar fora de combat abans de temps, però bé, el cas és que ho recullo tot i encara tinc temps per posar-me el casc i les sabates, bici en mà i cap a fer un dels talls més planers i curts que he fet mai en un tram de btt, casi era com anar a comprar el pa al costat de casa.
A bon ritme i aconsegueixo mantenir més o menys la posició, passo un o dos corredors i em superen tres o quatre, entre ells en Joan Ballesta un conegut amic del BTT en èpoques del Caixa Girona, arribo bé al box i aquest cop realitzo una millor transició, bambes a punt i cap a l’últim tram de córrer, només sortir del box ja noto la diferència de musculatura, allà és quan més triatletes em superen, els primers dos-cents metres no trobo el meu ritme i vaig una mica més tranquil, basant més calmat, és a dir, pràcticament parat, però davant meu veig gent que encara està pitjor i és clar això t’anima una mica, en Joan Ballesta ha de frenar la màquina degut a patir de bassons, l’avanço i intento trobar un ritme, no havia fet cinc-cents metres que em supera l’altre Joan, sabia que allà hi havia el nostre particular “face to face”, però no vull gastar més benzina que va molt cara, aconsegueixo trobar el meu ritme que em mante l’spinner visible durant tot el tram, finalment entrada a meta just darrera seu amb molt bones sensacions en tot el conjunt, això del triatló enganxa i de ben segur que properament estarem en una altre. Ara bé, això de fer cròniques cansa! Jacint la propera, que segurament serà la travessa a les Medes, m’acompanyes i te’n cuides tu de la feina bruta!

dilluns, 11 de juliol de 2011

La Julia Ribas a la Selecció Catalana pels Campionats d’Espanya

Estem molt orgullosos que una integrant de Futur Esport formi part de la Selecció Catalana

Ja es troba definit el llistat de corredors que formaran part de la selecció catalana pels Campionats d´ Espanya escolars que es celebraran a Casp (Saragossa) del 15 a 17 de juliol comprenent curses de carretera (fons i gincama per infantils, més crono individual i per equips i fons per cadets) i BTT.
A les prova de carretera infantil hi seran Joel Nicolau, Joel Seco, Xavier Ferrer, Marc Arnau, Cristina Bru, Judit González ,Julia Ribas i Esther Villaret mentre que en cadets hi seran David Calmaestra, Oscar Cabrera, Xavier Pastallé, Josep Maria Arnau, Xavier Espuny, Elisabet Escursell, Ariadna Trias, Laura López, Anna Rubio i Elisabet Bru. A la cursa de BTT per cadets participaran Oriol Ruiz, Giovanni Picó, Daniel Berenguer, Judith Fores i Laia Fores. Els cos tècnic estarà format per Xavier Ràfols, Marta Vilajosana, Carles Torrent, Pep Bru, Joan Coma, Carlos Calmaestra i Francesc León.
Molta sort Julià !!!

diumenge, 10 de juliol de 2011

Santi i en Paco Finishers de la Transpyr 2011


Després de 850 km en 8 dies, 25.000 metres de desnivell, passar per 85 poblacions de 4 Comunitats Autònomes i molts rius, valls, ports, pics, trialeres, camins, pistes, escales, pedres, ...
Travessant els Pirineus des de Roses fins a Donostia, des del mar Mediterrani al mar Cantabric ja els tenim aquí amb la sorpresa que la Lourdes i la Montse han anat fins a l’arribada per animar-los i veure’ls sans i estalvis a la platja de Zurriola.
Esperem tenir mes fotos ben aviat d’aquesta gran fita assolida per FuturEsport Team

dissabte, 9 de juliol de 2011

Només queda una etapa per acabar la Transpyr 2011


6 Etapa. La Transpyr arriba a Navarra per Isaba
Sortida des de Ainsa i tornen a canviar de Comunitat Autònoma d’Aragó passen a Navarra i tornen a la verdor, la humitat i la vegetació del Pirineu.
Tercer dia de sol encara que amb algun núvol.
Aquesta etapa es la mes curta amb 84 km , tot i que en Paco i en Santi han passat per diversos pics i fortes baixades. 2300 metres + i també –
Futur Esport Team han perdut una hora de temps perquè s’han perdut en una trialera i el track no els hi ha marcat correctament, tot i això estan a la 30 posició de la General. Ja porten 54 hores de bici en els 6 dies de Transpyr.
Aquesta etapa encara que curta s’ha cobrat moltes baixes, doncs era molt dura i molts ciclistes han quedat desfets, però no els nostres nois que continuen un dia mes.
(...7 de julio San Fermin ...)

Classificació despres de la 6 etapa:
AQUI
Video de la tercera etapa i com són els avituallaments:


7 etapa i en Paco que celebra el seu Aniversari “Felicitats campió”
Penúltima etapa travessant el bosc d’Irati i pujant al Port de Larau, una de les etapes mes maques, segons diuen.
En Santi ha trencat el fre de darrera quan faltaven 25 km per l’arribada i ha fet una forta baixada del 35 % de desnivell, només amb el fre de davant, perdent mes o menys una hora de temps.
En Paco i en Santi han començat a una mitja de 21 km/hora i fins a dalt del port amb la mateixa mitja han arribat amb el segon grup, continuen molt forts i molt animats.Han arribat en una meritòria 27 posició.

L’equip The Boss també continuen endavant encara que amb petits problemes estomacals per en David i una petita caiguda del noi d’Agullana. The Boss estan a la 21 posició de la General.
Endavant nois que només en queda una, demà arribada a Donosti i bany a les platges de l’Atlàntic.

divendres, 8 de juliol de 2011

Tercer Dia al Casal

Dia 3:

Hola a tots, el casal continua fent guerra, i mai més ben dit ja que avui ens hem divertit amb una èpica batalla d'aigua al pati del Centre Cívic d'Ullà. Desprès de la guerra ha estat el torn d'aprendre tècnica en bicicleta, algun que altre joc d'equilibri i sobretot els fantàstics salts que s'han pogut veure han deixat clar que aquest casal té molt de nivell.

Prepareu-vos que demà serem malabaristes per un dia!! Fins aviat!

I com cada dia us deixem amb la foto de la jornada, avui agafen el protagonisme els guanyadors de la batalla.

Segon dia del Casal!!


Avui hem estrenat la piscina oficial del I Casal de Ciclisme Futur Esport a Can Junqué!!.

Un bany refrescant per fer passar la calor m'entres seguim divertint-nos com mai!!.
Avui, la foto va precisament per la piscina i les grupetes dels nens alhora de tirar-se!!

dijous, 7 de juliol de 2011

II CURSA INFANTIL AJUNTAMENT DE CAMBRILS

La Júlia Campiona Països Catalans a Pals.

El passat dia 03 de juliol es va celebrar a Cambrils, la II Cursa Infantil Ajuntament de Cambrils, modalitat carretera, amb prop de 90 participants de les diferents categories.

La Júlia, recent guanyadora del Campionat dels Països Catalans, celebrat a Pals, va ser l'única representant del nostre Club, amb una molt bona actuació i finalitzant en segona posició.

Moltes Felicitats campiona!!!!

Us deixo amb la crònica de Cambrils, que ens ha enviat la Júlia.

""El diumenge vaig anar a correr a Cambrils. El circuit no estava malament hi havia pujades i baixedes, però hi havia cada curva masa tencada, que si no posaves bé els pedals et tocaven el terra.
La cursa no es va disputar fins a l'últim moment, hi havia un grup a davant de 3 nens i després venia l'altre grup que hi havia totes les nenes i nens!. Com us e dit la cursa es va disputar a la pujada a l'última volta.
Al final vaig quedar 2, la cursa no em va anar gaire bé en general.""

Júlia Ribas

dimecres, 6 de juliol de 2011

Noticia d’última hora a la Transpyr

En Paco i en Santi tornaran en bicicleta fent la ruta al reves. Aquí us ho explico:

Quarta etapa de la Transpyr
I arriba a la meitat de la ruta dels Pirineus a la població de Ainsa.
La duresa d’aquesta prova ja ha fet abandonar al 20 % dels corredors. Estan ja a terres aragoneses i el paissatge ha passat dels pics i la verdor del Pirineu Català a la roques i terreny àrid del Pirineu Aragones. 3000 metres positius i negatius i molta calor per variar una mica dels dies de pluja que havien tingut en les altres dues anteriors etapes.
M’han explicat que estan veien uns paisatges únics que val la pena anar-hi encara que sigui amb una furgoneta i fer l’etapa aquesta, van per dins el Pirineu per unes valls i muntanyes grogues de ginesta. Diu que del quilometre 30 al 42 baixada que han adelantat a molts ciclistes, terreny semblant al Montgrí i Cadaques, o serà l’enyorança, jaja.
En una d’aquestes baixades de dues hores amb uns penya-segats imponents en Santi a llançat una de les nous que porta amb les cendres del seu germà, les va deixant per on veu els millors paisatges del Pirineu.
Després d’aquesta etapa en Paco i en Santi han hagut de fer-se unes cures, de moment res que no pugui curar una guapa metgessa, això demostra la gran duresa d’aquesta prova per etapes, que quan encara no estàs recuperat d’una ja en ve una altre de tant o mes dura.
Per sopar un entrecot de ½ kg sense os i a dormir aviat.
Cinquena etapa de Ainsa a Jaca.
Primera etapa que diuen de transició de 100 km i menys de 2000 metres de desnivell +
Això comença a fer baixada, anims a tots els participants i sobretot en Paco i en Santi.
En total porten ja 14.000 metres positius acumulats i avui han arribat molt aviat a les 16.30
Ara estaven a la dutxa i preparats per anar a sopar un peix a la brasa, sembla que no passen gana tampoc.
Tots els que coneixeu en Santi no us estranyarà el que està passant a la Transpyr 2011.
Aquesta parella de Futur Esport Team ja s’han fet amics de tots els ciclistes i totes les ciclistes, membres de l’organització, i personal sanitari, abraçades per aquí i petons per allà.
En Santi ja el coneixen per el de la campaneta, els corredors italians diuen campanila.
Se’ls hi ha afegit un andalús a l’equip doncs el seu company basc va abandonar.
Ja també ha batejat en Ronaldo, en Mourinyo, ... es troben sempre amb els mallorquins, i mes o menys als avituallaments sempre són els mateixos.
En resum que estan molt contents per com ho porten i el bon ambient amb els altres corredors.

Fotos d’en Ramon Cateura per veure que encara són vius i tal com expliquen estan molt be i s’ho passen de conya.
A la foto amb en Vicens, que està fent de cotxe escombra amb en Sergi Guell i en Josep Grues, tots ells coneguts i amics de Torroella. Un amb la furgoneta i els altres acompanyant amb bici els ciclistes.
AQUIteniu la classificació general després de la quarta etapa
En Paco i en Santi en una excel•lent 33 posició i fent-se el xulo que diuen que estan preparats per això i que si cal quan acabin faran la ruta al revés. Juajuajua.
Evidentment que estiguin tranqui-les les seves senyores que serà una broma ... o no ...

dimarts, 5 de juliol de 2011

Primer dia del Casal Futur Esport Ullà 2011

Hola a tots, per fi ha arribat el dia, emocionats? Segur, primeres cares de il•lusió dels nens i cares de felicitat dels pares per alliberar-se dels seus petits, no patiu que estan en bones mans! Suposo que us han arribat tots sans i estalvis a casa, això si amb una rentadora i una dutxa de feina!
Avui el primer dia del I Casal de ciclisme, i només començar primeres sorpreses i primers emocions, estrenem camisetes edició limitada i personalitzada exclusivament per aquest casal, són xules eeh! A més avui hem aprés a netejar la bicicleta correctament i a saber què és i com s’utilitza el “trenca cadenes”, encara que hem quedat tots negres de la grassa ens hem emportat un bon detall de ferro cap a casa, cadascú amb la seva polsera personalitzada!
Demà toca més somriures i una jornada refrescant, esperem que el temps ens acompanyi més que avui.

Us deixem amb la foto del dia i fins demà!

El més petit del grup, en Gerard protagonista a la presentació amb els seus companys, ell està dins del grup “m’agrada perquè si”.

Crònica d'en Cram

dilluns, 4 de juliol de 2011

Crònica de la segona i tercera etapa de la Transpyr 2011


Video de la Segona etapa Transpyr 2011
Continuen els valents de Futur Esport Team, ahir varen sortir de Camprodon i han passat la nit a La Seu d’Urgell. Varen superar 3 ports de muntanya amb 2800 metres + i 118 km
Ja a la Cerdanya els esperaven unes rampes que han fet amb el plat petit i na fent, mes d’un a tingut un defalliment, però no els nostres herois Santi i Paco.

Tercera Etapa Transpyr 2011
Ara he parlat amb ells ja una vegada superada la tercera etapa de La Seu d’Urgell a Pont de Suert, s’estan fent uns massatges, no han especificat qui li fa a qui, ni on, ni com i no he volgut entrar en detalls. Sembla que en Paco porta un parxe en el cul que li ha posat una metgessa molt guapa, tampoc he volgut entrar en detalls, però té un cul com un ximpancé.
El que si m’han dit que han passat la Etapa Reina de la TRanspyr molt be i han arribat en la 37 posició, etapa reina per desnivell 3500 metres + i distancia 128 km.
S’ho estan agafant molt be parant a tots els avituallaments i gaudint del paisatge, ben fet nois que encara queda molt de tros.

Continueu així, molta sort i us anirem seguint, també estarem en contacte amb les vostres dones que ben segur us troben a faltar.
Ànims campions !!!

diumenge, 3 de juliol de 2011

Video de la primera etapa de Roses a Camprodon

Només de començar en Paco i en Santi “xupan” camera


Crònica de la primera etapa de la Transpyr
En Paco i en Santi han passat el primer avituallament amb un marge de 4 hores i han arribat a Camprodon a les 17.30 amb una mitja de 15.30 km/h.
Molt be aquest primer dia i amb molt bones sensacions, ahir vaig parlar amb ells a l’hora de sopar i van anar a dormir aviat, estaven molt contents.
Avui els espera una altre etapa dura fins a la Seu d’Urgell, amb 115 km i un desnivell de 2750 +.
Informació del Facebook de la Transpyr aquest matí:
Aquest matí han sortit puntuals de la primera etapa entre Camprodon i la Seu d’Urgell, i als pocs minuts hem escoltat els primers trons, avui hauran de vigilar amb la climatologia segurament adversa, doncs ve una borrasca des de les terres de ponent. Esperem que l’aigua refresqui els ciclistes i no pateixin molt. Atenció amb les caigudes !!


Els nostres companys s’han trobat amb The Boss Team de David Benitez, Robert Baserva i Dani Zamora.
Quin tingueu una bona segona etapa !! Us anirem seguint

dissabte, 2 de juliol de 2011

Transpyr en memòria d’en Conrad

FUTUR ESPORT TEAM DORSAL 57 DE LA TRANSPYR 2011
Avui ha tingut lloc la sortida de la Transpyr 2011 a Roses . Els nostres dos representants , en SANTI i en PACO estaven molt nerviosos . No es per menys els queden 8 etapes , 830 km i 20.300 m. de desnivell !!! A tots els entraven dubtes, emocions , angoixes i sobretot molt de respecta per el que els hi espera .

Foto amb la Presidenta de la Federació Sra. Carme Mas i el Delegat de Girona Sr. Moradell.

La Lourdes la "patidora" d'en Paco de Cadaqués .

A la sortida tots hem tingut un record per el germà d'en Santi en CONRARD , i s'han barrejat emocions en mig del camí i la pols , molta pols ....
En Santi porta 8 nous a la motxilla amb les cendres d'en CONRAD que anirà deixant a cada etapa en la seva memòria .
També porten aigua i sorra del mediterrani per tirar-lo al atlàntic ... si hi arriben !!
Els hi hem deixat sorpreses al hotel molt romàntiques !!!
Esperarem cada dia les seves cròniques de la cursa , s'han compromès a explicar-nos cada dia les seves vivències .

Salut i força Companys !

En Jacint i en Ramon els han acompanyat una estona.

PER MOLTS ANYS ABELMoltes felicitats Abel, esperem que tinguis un dia genial!!!!


divendres, 1 de juliol de 2011

Futur Esport Team a la Transpyr 2011


En Paco i en Santi ens han fet l’honor de posa el nom del nostre Club a l’equip que formen per anar a la Transpyr (Dorsal 57) i que sortiran aquest dissabte 2 de juliol.
Molta sort companys, us anirem seguint

Si voleu veure els equips inscrits podeu fer-ho en aquest enllaç:
AQUI