dimarts, 13 de desembre de 2011

ON SON ELS TRIOPS???Dissabte passat ens hem desplaçat fins a Banyoles per realitzar l'entrenament, molt minvats per l'aqüeducte de la setmana passada.Objectiu d'aquesta sortida, veure el salt d'aiguia de Martis i amb una mica de sort els triops del clot d'Espollà.

Cap a les 09:30 sortim del pavelló de la Draga, en Genís, Anna, Martí, David F, Ramon, Vicente i com a guies de luxe en Cudi i en Gabri, ens dirigim cap a Esponellà per la pujada del cementiri de Banyoles, mentre anem pujant en Cudi, ens comenta que aquella seria la única pujada del matí, que seria una sortida molt planera.

En arribar al llac d'Esponellà, foto obligada i recerca desafortunda d'aquest crustacis tan esmunyedissos, juntament amb la Queralt i en Jordi, que van tenir la mateixa sort que nosaltres.Continuem cap a Martis on vam poder gaudir gràcies a les pluges de les últimes setmanes d'un espectacular salt d'aigua. Fotos de rigor i continuem amb la sortida planera del dia.Ens dirigim cap a l'embassament del riu Fluvià de Martis, seguim per la llera del Fluvià fins a l'embassament de Seninyà.....i es va acabar la ruta planera.Comencem ha recuperar tot el desnivell que havíem baixat fins a la llera del Fluvià, amb unes interminables pujades (per mi), mentre ressonaven al meu cap les paraules d'en Cudi "aquesta serà la única pujada que farem, avui toca sortida planera".

Però tot s'acaba, i va arribar el moment en què les pujades es varen acabar i ens dirigim novament al punt de sortida, aquesta vegada baixant.

Resumint una ruta fantàstica i molt planera......
Pd: M'he de posar en forma!!!

1 comentari:

  1. Quines fotos mes maques, segur que us ho vareu passar molt be.
    Ja saps Vicente a posar-se en forma, que aquesta mainada apreta ...

    ResponElimina