dijous, 24 de novembre de 2011

Ruta d’Osor i Susqueda

Molta aigua, bolets, castanyes, fulles i fang.

També ens hem trobat un senglar que ha passat just per davant nostre a tota llet, el pobre li anaven els gossos al darrera i uns senyors amb escopeta l’esperaven a baix de tot, crec que al final se n’ha sortit, al menys no hem sentit els trets.


En Santi ens ha portat a fer una ruta per Osor amb en Jacint, el Tati, l’Abdon i jo. Ha sortit molt bé, hem anat seguint la Ruta de les Ermites fins que sens ha fet tard i hem girat cap a Susqueda i el Pasteral. Com podeu veure a les fotos estan els pantans plens fins a vessar d’aigua.Avui les fotos no són tant maques doncs el fotògraf de la Colla del Dijous estava al dentista, en Paco, esperem que hagi anat tot bé doncs necessitaràs bona dentadura per l’entrecot del proper dijous. Tot i així aquesta foto de Susqueda és prou encertada, i la del senglar sembla en 3D.

Aquí totes les fotos de la Ruta.

2 comentaris:

  1. Quines dentetes que em feu amb aquesta ruta tan maca...!!! Per cer que el dentista ja m'ha fet pressupost, i no se si podré menjar gambes aquests Nadals..!!! Molt maques les fotos ..!!
    Per la propera intentaré de no faltar..!!

    ResponElimina
  2. Ep...!! me'n descuidava del senglar...!!!
    Sembla que el pobret encara corre del espant que li heu donat..!!!jua,jua.. Bona feina Narcís..!!

    ResponElimina