dimecres, 16 de novembre de 2011

"Criterium de ciclisme Comunitat Valenciana"

Diumenge passat hi havia ambient festiu de ciclisme a València. La família Andreu l' hem pogut viure d'aprop. Es celebrava la 22 prova "Criterium de ciclisme Comunitat Valenciana", que és una prova on participen ex-corredors professionals i també aficionats al ciclisme.
Per començar la diada es va fer una marxa popular on es van inscriure més de 400 corredors i corredores de totes les edats que havien de fer un circuit de 42Km. per la ciutat. Vam poder assistir a l'arribada dels primers corredors de la marxa i l'ambient que s'hi vivia era de cursa de professionals
A dos quarts de dotze del migdia començava la prova. Hi participaven uns 30 ex-ciclistes professionals de tot Espanya entre d'altres aficionats i semi-professionals. Va guanyar la prova en Pedro Delgado.


Us passem algunes fotos perquè veieu ....... segur que a molts de vosaltres us agradarien als "massatgets" que feien als corredors a l'arribada!!


Us passo un enllaç i una adreça per si algú vol més informació:
www.cdpodium.com
http://www.comunitatvalenciana.com/ag/valencia/xxii-criterium-ciclista-y-vi-marcha-ciudad-de-valencia-0

En Genís va tenir feina a decidir quina de les bicis que hi havia en exposició li feia més peça, encara que quan va descobrir la del canvi elèctric....

Crònica de la Maribel
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada