dimarts, 11 d’octubre de 2011

Trobada amb el Club Ciclista Graus


Ja fa temps que en Ramon i en Roberto (Cap del Patronat d'Esports de Graus) tenien alguna cosa al cap, sembla que finalment aquesta iniciativa a materialitzat amb una petita excursió en comitiva i bicicletes fins l'Aragó, les bicis anaven a darrera el cotxe, s’entén.
Aquest cap de setmana en Ramon, Cudi i Jacint, acompanyats per en Marti i la Clara, en representació del l'Escola Esportiva FuturEsport, ens varem apropar a la localitat de Graus, a l'Aragó. La finalitat  del viatge era contactar amb el club ciclista local mitjançant el representant del Patronat d'esports del ajuntament.
El Dissabte, amb una rebuda molt cordial i sobrada amabilitat ens varen mostrar les instal·lacions esportives i els nens es varen afegir a la sortida ciclista dels corredors infantils de Graus. Tinguérem l'oportunitat  de visitar els voltants per comprovar les possibilitats de rutes ciclistes i altres activitats tan variades com esports nàutics a la Base Nàutica del pantá o esquí de fons a la meravellosa vall de Benasque, sota els cims del Aneto i el Posets. També varem comprovar, in situ, les bonances del alberg i la seva cuina, tot compartit amb una trobada de gossos de salvament, per ser exactes, els que es trobaren eren els propietaris del gossos, per explicar-se les seves coses i tot això, ja m'enteneu, perquè els gossos no parlen, vull dir, però si es dona el cas et poden salvar la vida, per tant aquestes trobades de gossos i propietaris dels gossos estan molt bé, i trobo que potser se n'haurien de fer més.
Però anem al nostre tema, el diumenge va ser el gran moment de posar-nos el mallot i agafar les bicicletes i amb un excel·lent guia férem un ruta, breu però molt simpàtica, per els turons que envoltant Graus. Seguidament dutxa i reunió, més formal, amb el president de la Federació Aragonesa de Ciclisme, el tècnic del àrea d'Esports del Ajuntament i el president  i  un vocal del  club ciclista de Graus. En aquesta reunió varem compartir coneixements i sobretot varem proposar projectes molt interessants com la possibilitat de fer un intercanvi entre les escoles de ciclisme i,  fins hi tot, un campus ciclista d'estiu, aquí en Cudi es va emocionar i va dir que al campus estaria bé que vinguessin grans campions del Tour de France i de la Vuelta a España i tots ens varem posar molt contents, fins que algú va tenir el despropòsit de parlar del tema econòmic, ja sabeu, aquestes coses com, això qui ho paga?, però no ens varem espantar i tothom va  mirà al President de la Federació Aragonesa, que va marxar perquè tenia que anar a no sé on. La nota peculiar va ser la presencia de la locutora de radio SER, que ens va gravar una petita entrevista, nens inclosos.
La Clara i en Martí són entrevistats per la Cadena Ser en el marc d'aquesta trobada.
No sé, companys, tot això es just l'inici i ja veurem, al final, en que es concreta. Us mantindrem informats de tot el que vagi esdevenint.
Crónica de Jacint Sarquella.

Més informació a RadioHuesca.com http://www.radiohuesca.com/noticia/451043/Primer-acercamiento-entre-el-CC-Graus-y-el-Futuresport-de-Geron

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada