dimecres, 26 d’octubre de 2011

LA COLLETA DEL DIJOUS PASSAT ( TRANSPYR BOYS)Crònica d'en Santi Lloveras:

"Aquest Dijous passat hem tingut sortida de la Colla del Dijous, encara que la Colla ha quedat en "colleta", l'hem feta els integrants del Team Futuresport Transpyr.
En Paco i un servidor , mal avinguts com sempre ,l'hem feta amb tota intimitat però sense mariconades.
Hem sortit de Tortellà i hem seguit un track que me va cridar l'atenció dons anava cap al Bassegoda per uns indrets que eren nous per mi .

La ruta un 11...!!!. Ja hem felicitat l'autor. Es espectacular per les vistes que t'ofereix, i que en un dia tan net i radiant com avui, han fet que féssim com els "quemacus" de can Fanga: no paràvem de dir " quemacuuuu"
Els integrants de la colla que no heu vingut podeu fer-os una idea de lo que os heu perdut amb les fotos que acompanya aquesta crònica.


En Narcís que es a Grècia amb la seva estimada Rosa s'ha perdut un d'els millors dijous
En Tati lesionat, i en Jacint, desaparegut en combat, no han pogut gaudir d'una jornada de bici que ha començat amb un esmorzar de dos ous ferrats i una xuia a Can Xac d'Argelaguer.
Hem  acabat on havia començat, però per dinar, i recuperar totes les calories i més, que hem gastat, per fer el 45 Km. i els 1300 mts +
Peró som tant bona gent, que si ens pagueu el dinar, os ensenyarem la ruta que surt, com os he dit de Tortellà i que passa per Lliurona i que, vorejant el Bassegoda
va cap a Sant Andreu de Guitarriu, baixa cap a Sadernes i des de allà va seguin el Llierca fins portar-te fins al conegut pont romànic.


JACINT: hem passat per l'ermita de Sant Andreu de Guitarriu , des de on es veia el Puigmal al fons, que tú hauries tingut un orgasme.!!
TATI: recuperat aviat, que en Paco troba a faltar els "piques" ja que jo no l'hi faig cas. Bé,..... la veritat es que no puc...!!!
NARCÍS: compte amb els bufets lliures del esmorzar, que Grècia ja està prou fotuda i a demés quedaràs com l'ovella que hem trobat, i que semblava mig vedell...!!

Bé, acabo aquesta petita i breu crònica, amb el bon gust a la boca d'uns tomates i pastanagues que he birlat d´'un hort de muntanya , conreat ecologicament, i que ha anat d'un pèl que el hippy no hem pesca.

Ha, i felicitats a la colla de caçadors de Montagut que els hem trobat en plena cacera i que han mort 6 senglars...!!

Fins la propera.

Santi.

1 comentari: