divendres, 28 d’octubre de 2011

Kilian Jornet s'agafa un descans per reflexionar: "El que estava fent no era el que realment volia"

El català diu que el que fa no és el que vol:

"A  Cavalls del Vent, (Pirineu català]), va ser el primer cop que vaig abandonar una cursa sense motiu. No tenia ganes de córrer"

Després d'una temporada plena d'èxits, Kilian Jornet ha decidit agafar-se un descans per reflexionar. "A Cavalls del Vent [Pirineu català] va ser el primer cop que vaig abandonar una cursa a banda de les que he hagut de deixar per lesió o per problemes amb al material. No tenia ganes de córrer. Vaig perdre el plaer de córrer", diu Kilian, que diu que aquest any "ha entrat en una esfera en què la societat ens porta a intentar estar present a totes bandes, a valorar més els resultats, a buscar una bellesa efímera".
El català diu que "a vegades cal tancar els ulls i veure quina és la veritable bellesa" i afirma: "El que estava fent no era el que realment volia. El que vull és estar a la muntanya de la proximitat... i això és el que no estava fent".Per últim, Kilian explica: "Un dia abans de marxar cap al Perú vaig decidir anular-ho tot i tornar a les meves arrels".
 No us perdeu aquest vídeo de l’entrenament d’aquest crac , un entrenament ben especial :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada