diumenge, 16 d’octubre de 2011

I MARXA DE LA POMA


Bon dia i bona assistència a la I Marxa de la Poma organitzada per l’Ajuntament d’Ullà dintre del ventall d’esdeveniments que han programat per aquest cap de setmana per la Fira de la Poma.

Hem sortit dos grups, el primer a les 09:00 i un altre a les 09:30 hores des del camp de futbol d’Ullà, amb prop de 70 participants, amb marxaires de diferents edats, sent els més jove de 3 anys i la més menys jove de 70 anys.


S’han fet dues rutes com ja s’havia programat una curta d’una mica més 5 quilometres i la llarga amb prop de 10 quilometres.

Totes dues coincidien a la primera part del recorregut, sortida del camp de futbol encarant la muntanya d’Ullà per anar a trobar la carena de la mateixa fins arribar al cim.


Hem continuat fins a la Creu, fent una passada pels que han volgut visitar el Cau del Duc d’Ullà.

A la Creu on hi havia el punt d’avituallament amb aigua i pomes per recuperar forces, es dividien les dues rutes, els de la curta s’han dirigit cap el punt de sortida i els valents que s’han atrevit amb la llarga han continuat la marxa, dirigint-se cap el Castell, coll d’en Garrigàs, Mont Pla, Santa Caterina, la Creu i tornada cap Ullà


A l’arribar al camp de futbol, comentaris i vivències de la jornada, refrigeri amb aigua,sucs, galetes i pastes i com no pomes, i tothom cap a casa a descansar.


Avui aquestes no estaven molt contentes, "Masa gent a casa seva"


Diumenge continuen els actes dintre de la V Fira de la Poma d’Ullà, tots els completament gratuïts.

- Mercat Artesanal al Casc Antic durant tot el dia.

- 12:00 h Exhibició de gimnàstica rítimica a càrrec de l'Escola Esther.

- 13:00 h Demostració de Hap-ki-do.

- 16:30 h Animació infantil dels carrers de la Fira, a càrrec de David el Mag

- I molt més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada