dimarts, 4 d’octubre de 2011

2ona SORTIDA DE LES SUPER MAMIS

Diumenge passat ens varem trobar:

L'Ada, Maribel, Queralt, David F. i jo Encarni.Varem fer la mateixa ruta del passat diumenge, però amb una mica més d'emoció i controlades per els Iogurins Lights. Que ja ens varem adonar que ens estaven observant, per saber si era veritat això de les sortides...Bé, ens varem trobar a Motos Ferran, on hi havia la seva fregoneta, però ell no hi era...
Direcció L'Estartit, tot planer, molta gent pel camí, uns caminant, altres corrien i nosaltres tot felices ocupant tot el camí xerrant, quasi ens emportem una noia que anava corrent... coses que passen..A l'arribar a L'Estartit, visita a la Isa, a la botiga Surf Shofj, col·laborador del Club, per fer-li dentetes, ja ens ha dit que quan plegui de treballar, ella també s'apunta.... ja t'esperem Isa!!!

Ens trobem a part dels Iogurins Light, en Simon, Rudi, etc... foto i a continuar cadacú pel seu camí.Passejada per el Carrer Santa Anna i tornada cap a casa.

A la tornada els nens passen per un petit corriol, i com no podia ser menys "les super mamis" batejades per la colla del dijous feliç (Iogurins), com a "Les Vitalineas", també ho varem voler provar... Deu meu quin canguelis!!!! Però fita aconseguida.....Més endavant hi ha un petit circuit, on també ens hi varem adintrar...Deu nido quantes herbes, no es veia el camí.. aquí si que no sabia jo si el passaria, però crec que res sens resisteix, i el varem acabar amb salts i tot... tot unes professionals.Cal destacar que l'Ada no li fa por res, jo tot amb els ulls tancats, la Maribel amb molta precaució i l'Ada sense pensar-s'ho...quin trio de Vitalineas.

Una matinal molt entretinguda i divertida, esperem repetir molt aviat.Animen a totes les dones, mames, nens i nenes a apuntar-se a aquestes sortidetes i s'uneixim al grup de les Super Mamis "Vitalineas".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada