dilluns, 26 de setembre de 2011

SORTIDA DE FÈMINES (Les Súper Mamis)Diumenge passat, hem fet la primera sortida de fèmines, tota una aventura!!!! Millor que la sènie "Verano Azul".

Participants:
La presi (Carmen), Anna Maria, Mariona, Anna i la secre (Encarni), alies "El Virus".

Ens hem trobat a les 09:30 hores al davant de motos Ferran, un dels nostres col·laboradors, havíen pensat sortir d'allà, per si hi havia alguna averia, ja sabeu falta d'oli, etc... no se, qualsevol cosa, com a per tot sempre diuen que per a qualsevol averia s'han desplaçat a Can Ferran!!. Però al ser diumenge, en Ferran feia festa, així que ens hem espavilat nosaltres soletes....Be tret de sortida, direcció L'Estartit, per veure si trobàven algun pirata, i la veritat es que hem vist uns quants!!!, recorregut molt entretingut, hem posat a caldo als homes, i al que més als de la colla del dijous feliç (iogurins), prepareu-vos que venim nosaltres!!!!!!.Hem fet un gelat, mentre veiem els pirates, parada obligatòria per veure a la Tresorera consorte (Rosa) a la botiga Santa Anna (articles de pell i complements) també col·laboradora del Club. Hem passat al davant de Genuim per veure a en Jacint i l'Anna, però era massa d'hora, i no els hem vist, en Jacint fent el Road Book amb en Narcís, que per cert se de bona font que va acabar bé perfumat i remullat... jua jua jua.

A la tornada, molta calor, poca aigua i molt mal de culet, culet, per part d'alguna integrant de les súper mamis, no diré noms, però si, que no pot seure en una cadira. Esperem el proper diumenge ser més super mamis.

Us animo a totes a participar en aquestes sortidetes, sempre en plan tranquil, que no tenim pressa!!!!

El proper dia 23 d'octubre hi ha la 1a Marxa de la Dona a Sitges, a veure si ens animen a participar-hi.A la prova que s'ha celebrat a Madrid, han participat més de 400 dones, tota una festa sent les protagonistes, les dones i les seves bicicletes, i tot per una molt bona causa recaptar diners per a GEICAM, per la investigació del càncer de mama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada