dimecres, 7 de setembre de 2011

L'ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT INICIA EL SEU SEGON CURS CICLISTAEl proper dia 21 de setembre s’iniciaran les classes de l’escola esportiva Futur Esport al camp de futbol d’Ullà (Baix Empordà). Enguany l’escola esportiva presenta importants novetats per els participants/es que s’inscriguin a l’activitat, recordant que està pensada per a nens i nenes de 4 a 14 anys.

D’entrada es diferencien clarament 4 programes d’activitat, ajustant-se així a les necessitats dels participants/es i tenint en compte sempre les seves motivacions i objectius en el món del ciclisme i el triatló.

El primer grup de treball seria el que composen els nens i nenes de categoria infantil. En aquest grup la principal finalitat és que l’alumne es prepari per la competició de forma correcte i progressiva en una categoria que ja de per si comença a ser bastant competitiva.

Els alumnes/as reben plans d’entrenament personalitzats, assessorament, tutories per marcar objectius i possibles problemes en els seus estudis escolars (recordar la importància d’aquest en el desenvolupament integral de la persona). Tot això s’alterna amb activitats lúdiques, jocs i situacions sobre la bicicleta.

El segon grup està compost per alumnes/as de categoria aleví i principiants i el seu principal objectiu és l’assoliment d’una gran tècnica sobre la bicicleta BTT així com la coneixença d’altres disciplines (BMX o carretera) per poder promocionar en els propers cursos al primer grup de treball. Aquests alumnes/as treballant a través de jocs, situacions i sortides per els afores d’Ullà.

El tercer grup de treball seria el compost per els alumnes pre-benjamí i benjamins i té diversos objectius. Un primer objectiu és el coneixement bàsic de la bicicleta així com elements tècnics molt bàsics per poder superar obstacles i petites dificultats que es poden trobar durant els jocs i sortides que fan dins l’escola esportiva. Per altra banda i com a principal novetat d’aquest curs, es vol consolidar les seves habilitats motrius bàsiques, ja que com a escola esportiva no només s’ha de practicar el ciclisme si no desenvolupar de forma integral a l’alumne/a. És per això que aquest any, aquest grup de treball tindrà una gran quantitat de jocs i activitats per poder treballar aquestes habilitats motrius bàsiques fora de la bicicleta, per poder després assolir les habilitats motrius específiques que es treballaran sobre la bici a final de trimestre o en el segon grup de treball en propers cursos.

Finalment hi ha un nou grup que es crea aquest any. Seria l’específic per els nens i nenes de 4 a 5 anys d’edat, sense categoria federativa específica i on l’únic i principal objectiu d’aquest grup és aconseguir que es puguin treure les rodetes a final de curs.

Aquest grup treballarà un dia a la setmana i tindrà una cuota especial per poder assolir el seu principal objectiu: treure les rodetes. Afegir que treballaran a través de jocs, activitats i altres dins el pavelló esportiu d’Ullà i els seus afores més pròxims com pot ser el camp de futbol.

Tots aquests grups tindran l’atenció personalitzada de 5 tècnics esportius: Gabriel Campistol (tècnic nivell 1 en triatló), Marc Bassons (tècnic nivell 1 en ciclisme), Jordi Urbano (diplomat en magisteri d’educació física i tècnic superior en activitats físic esportives), Gemma Marín (tècnica en natació) i Josep Codinach (diplomat en magisteri d’educació física, tècnic superior en activitats físic esportives, tècnic nivell 1 en ciclisme). Des de la direcció tècnica es creu que és la millor manera per poder donar una atenció individualitzada a cada nen o nena que participa a l’activitat, assegurant així una molt bona qualitat en les sessions.

Afegir que l’activitat està oberta a tothom qui estigui interessat i que es porta a terme els dimecres i divendres de 19 a 20:30h al camp de futbol d’Ullà, així com els dimarts a les 19h a la piscina municipal Tettsui i els dissabtes a les 10h al camp de futbol de la població baix empordanesa.

Les places per cada grup de treball són limitades i les inscripcions s’obren el proper 5 de setembre, podeu contactar a través del correu del Club, "cfuturesport@gmail.com".

Per a més informació i inscripcions: www.futuresport.cat

Firmat: direcció tècnica escola esportiva Futur Esport.

Josep Codinach.

1 comentari:

  1. A vegades fins i tot quedo parat de tot el que ofereix aquest Club. Entre tots hem de fer possible la continuitat, pel be tota la mainada.

    ResponElimina