dimarts, 6 de setembre de 2011

FOTOS I CRÒNICA DE CARROS DE FOC

Crònica Carros de Foc Guillem i Martí.

Ens faltava un gran trajecte per arribar a (Boi) on ens allotjaríem aquella nit,estàvem molt nerviosos.

L'endemà ens vam aixecar molt d'hora per una caminada de unes 10 hores .Ens vam refugia en un refugi que es deia Josep Mª Blanc. Allà ens va cridar l'atenció una forta pedregada i molta gent va sortir a fora a fer fotos i contemplar aquest fenomen,desprès vam anar cansats a dormir.

El segon dia va ser bastant fàcil,un es 6 hores de molta baixada de pedra on en Marc va patir molt pel dit del peu. Aquell dia vam intentar banyar-nos però l'aigua estava glaçada. Al cap d'una estona vam arribar al refugi da mallafré on passaríem la nit, però vam arribar tan aviat que vam aprofitar per anar al llac de Sant Maurici. Quan vam tornar vam anar a passejar i vam trobar maduixes de bosc. Com que sens feia tard vam tornar al refugi a sopar i a dormir.

Vam tindre que pujar una pujada molt llarga par arribar a amitges. Apunt d'arribar al refugi ens vam parar a dinar i a fer una banyada,quan vam entrar a l'aigua uns peixos es van acostar i es van fer un tiberi de pell morta dels peus d'en Cram. aixís quan vam arribar al refugi da saboredo, ens semblava lama el mes petit, paro el més maco. En Julian ens va ensenyar a passar per una corda,era molt guai. Desprès ja anàvem cap a sopar: de primer i va haver...cuscús, de segon botifarra amb bolets i de postres pera confitada al forn tot boníssim!quan ja vam arribar a l'ultim refugi i cap al contraix el contrai8x ens vam trobar de tot menús vida a par de nosaltres. Vam arribar a dalt a i com l'any passat pel cami bam per una cursa de vaixar per la neu ja de camir al rafugi ultim alla ens donarien les samaretas i encara canbsats ens faltavan les 5 hores de tornada que no ens maraxiam.

Pero lu millor no habia arribat,era la pitzza i el partit del barça a casa den cram.

AQUI TENIU ALGUNES FOTOS DELS CARROS DE FOCCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada