dijous, 15 de setembre de 2011

ASSESSORAMENT DE L'ENTRENAMENTFinalitat: buscar al màxim rendiment en els teus entrenaments per assolir els teus objectius de la temporada.

Destinataris: totes les persones majors de 18 anys que busquin assessorar-se i millorar en el seu entrenament.

Descripció: A través de l’assessorament dels nostres tècnics de l’escola esportiva Futur Esport podràs optimitzar i millorar el teu rendiment gràcies a les seves sessions d’assessorament que estan obertes a tothom. L’únic que has de fer és marcar-te els teus objectius de la temporada que vols participar i/o assolir (Open Tactic, Quebrantahuesos, Marató dels Monegros, Calendari cicloturista català i nacional, triatlons olímpics.....) i posar-te en contacte amb nosaltres (tecnic@futuresport.cat)

Un cop posat en contacte amb el nostre tècnic a través del correu electrònic es concretarà una sessió inicial on s’establiran les bases de com treballar al llarg de la temporada així com el pressupost i les dates de les trobades al llarg de la temporada.

L’assessorament que oferim és basat en l’entrenament així com altres aspectes que puguin sorgir durant la temporada (lesions, canvis de material, noves proves en el calendari...) i totes aquestes sessions es faran al centre cívic d’Ullà adaptant-nos al màxim que podem al teu horari!

Requisit en el programa d'assessorament: prova d’esforç i revisió mèdica esportiva passada en els últims 6 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada