dijous, 25 d’agost de 2011

Sortida Nocturna


El passat dimarts ens varem trobar uns quants membres del club, preparats per fer una sortida nocturna.

Varem sortir des del centre Cívic d’Ullà a les 20h, tots preparats per adentrar-nos a la nit del Montgrí.

Els assistents:

Narcís Nogué, Guillem N, Ramón Cateura, Martí, Simón, Anna, Vicente, David F, tots amb les llums preparades, les bicis treien fum, desesperades per la humitat que feia.

Un cop el tret de sortida, varem decidir agafar destí cap a Sant Martí d’Empúries, varem triar aquest destí, ja que es una platja on s’està més a les fosques i teníem més intimitat....

El camí va anar d’allò més be, Ullà, la Tallada, Puig Segalar, Albons, Cinc Claus, i destí final Sant Martí d’Empúries.

Anècdota de la nit, a la baixada del Puig Segalar, en David es va quedar sense llum, li vaig deixar la meva (Vicente), trucada inesperada, em quedo endarrerit, i tota la baixada a les fosques!!!!! Quin canguelis, però fita aconseguida, sense cap accident.

Al arribar a la platja, ens esperaven la Presi (Carmen) i la Secre (Encarni) amb l’Ivan i el tremendo Pau.

4 fotos mentre menjàvem un petit refrigeri i tot acabat un bany per treure la calor que varem passar. Alguns es varen deixar el banyador i aprofitant la foscor, varen decidir banyar-se igualment, però poqueta estona, ja que algú va començar....meduses!!!! tots fora de l’aigua, els hi faltaven cames, les dones no varen voler banyar-se, volien respectar la intimitat d’alguns....Desprès del bany, els Iogurins, recuits, aspirants a iogurins, varen voler fer una petita demostració de les danses populars que tenien en ment, i concurs de veure qui tenia més “Cuerpo danone”.

Una nit màgica per tornar a repetir, esperem que a la següent s’apunti més gent, va ser genial i divertida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada