divendres, 5 d’agost de 2011

Conclou el I casal de ciclisme a Ulla.


Aquest passat divendres va concloure el I casal de ciclisme organitzat per el Club Futur Esport amb la col•laboracio de l'Ajuntament d'Ullà i l'allotjament rural Cal Junquè.

L'activitat s'ha dut a terme les 4 setmanes de juliol amb la participació d'una quinzena de nens i nenes de diferents edats. S'han treballat les diferents modalitats del ciclisme (carretera, btt, trial, bmx...)de forma teòrica i practica, així com sortides amb bicicleta per l'entorn de la localitat. A mes a mes s'ha compaginat la practica ciclista amb altres activitats lúdiques i esportives com ara: futbol i volei platja, jocs d'aigua, piscina, tallers...
Finalment des de la direcció tècnica del club s'agraeix la col•laboracio rebuda així com es valora molt positivament el treball realitzat durant aquestes setmanes i d'aquesta manera, ja s'està treballant en la continuïtat del projecte així com en importants novetats en matèria de casals i campus de cara els curs vinent.

En Marc Barbosa, tecnic de l’Escola Esportiva i Vicepresident del Club, fent entrega d’una Placa a la Clara Sarquella per haver passat de categoria Infantil a Cadet. Felicitats Clara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada