dissabte, 9 de juliol de 2011

Només queda una etapa per acabar la Transpyr 2011


6 Etapa. La Transpyr arriba a Navarra per Isaba
Sortida des de Ainsa i tornen a canviar de Comunitat Autònoma d’Aragó passen a Navarra i tornen a la verdor, la humitat i la vegetació del Pirineu.
Tercer dia de sol encara que amb algun núvol.
Aquesta etapa es la mes curta amb 84 km , tot i que en Paco i en Santi han passat per diversos pics i fortes baixades. 2300 metres + i també –
Futur Esport Team han perdut una hora de temps perquè s’han perdut en una trialera i el track no els hi ha marcat correctament, tot i això estan a la 30 posició de la General. Ja porten 54 hores de bici en els 6 dies de Transpyr.
Aquesta etapa encara que curta s’ha cobrat moltes baixes, doncs era molt dura i molts ciclistes han quedat desfets, però no els nostres nois que continuen un dia mes.
(...7 de julio San Fermin ...)

Classificació despres de la 6 etapa:
AQUI
Video de la tercera etapa i com són els avituallaments:


7 etapa i en Paco que celebra el seu Aniversari “Felicitats campió”
Penúltima etapa travessant el bosc d’Irati i pujant al Port de Larau, una de les etapes mes maques, segons diuen.
En Santi ha trencat el fre de darrera quan faltaven 25 km per l’arribada i ha fet una forta baixada del 35 % de desnivell, només amb el fre de davant, perdent mes o menys una hora de temps.
En Paco i en Santi han començat a una mitja de 21 km/hora i fins a dalt del port amb la mateixa mitja han arribat amb el segon grup, continuen molt forts i molt animats.Han arribat en una meritòria 27 posició.

L’equip The Boss també continuen endavant encara que amb petits problemes estomacals per en David i una petita caiguda del noi d’Agullana. The Boss estan a la 21 posició de la General.
Endavant nois que només en queda una, demà arribada a Donosti i bany a les platges de l’Atlàntic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada