dijous, 14 de juliol de 2011

No diguis blat fins que sigui al blat i ben lligat

Aquesta dita catalana és d'aplicació també a l'esport. De tant en tant veiem imatges d'esportistes que per celebrar la victòria abans d'hora, acaben llençant tot l'esforç (individual o col·lectiu) que els ha portat a punt de guanyar.

Els ciclistes, com sabeu, tenen la costum de creuar la línia d'arribada amb els braços enlaire, celebrant la seva victòria... I això que no té cap risc si arribes ben sol i escapat, pot ser perillós si arribes amb algú ben a prop que aprofita les teves ganes de celebrar la victòria per guanyar-te per un pam.

Una cosa per l'estil li va passar a Contador a la quarta etapa del Tour d'aquest any, quedant a un pam de guanyar l'etapa que acabava al mur de la Bretanya, com es pot veure a la foto finish. Si mireu el vídeo, veureu que aixeca el braç... però un cop ja ha superat la línia. No ho fa abans perquè està totalment concentrat i amb totes les energies destinades a mirar de guanyar l'etapa.

photo finish evans contador tour 2011 mur de bretagne


I en un entorn més distès i divertit, i canviant totalment d'esport, també és curiós el final d'aquest partit a una lliga inferior italiana. S'ha arribat al llençament de penals  i... mireu què passa per celebrar la victòria abans d'hora:


Fins la propera...

1 comentari:

  1. Com l'etapa d'avui del Tour, que semblava que en Roy anava a guanyar i al final en Hosvan o com es digui el campio del mon l'ha passat com un coet, elpobre ha arribat plorant, però és el ciclisme i l'etapa ha estat molt be gràcies aquest dos que l'han animat, doncs els favorits avui res.

    ResponElimina