dilluns, 4 de juliol de 2011

Crònica de la segona i tercera etapa de la Transpyr 2011


Video de la Segona etapa Transpyr 2011
Continuen els valents de Futur Esport Team, ahir varen sortir de Camprodon i han passat la nit a La Seu d’Urgell. Varen superar 3 ports de muntanya amb 2800 metres + i 118 km
Ja a la Cerdanya els esperaven unes rampes que han fet amb el plat petit i na fent, mes d’un a tingut un defalliment, però no els nostres herois Santi i Paco.

Tercera Etapa Transpyr 2011
Ara he parlat amb ells ja una vegada superada la tercera etapa de La Seu d’Urgell a Pont de Suert, s’estan fent uns massatges, no han especificat qui li fa a qui, ni on, ni com i no he volgut entrar en detalls. Sembla que en Paco porta un parxe en el cul que li ha posat una metgessa molt guapa, tampoc he volgut entrar en detalls, però té un cul com un ximpancé.
El que si m’han dit que han passat la Etapa Reina de la TRanspyr molt be i han arribat en la 37 posició, etapa reina per desnivell 3500 metres + i distancia 128 km.
S’ho estan agafant molt be parant a tots els avituallaments i gaudint del paisatge, ben fet nois que encara queda molt de tros.

Continueu així, molta sort i us anirem seguint, també estarem en contacte amb les vostres dones que ben segur us troben a faltar.
Ànims campions !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada