dissabte, 30 de juliol de 2011

Cloenda Temporada 2010-2011El passat diumenge 24 de juliol varem celebrar la Cloenda de la Temporada a L’Escola Esportiva Futur Esport, tots els nens, nenes, entrenadors, pares, mares, socis del Club i amics.
Els nens varen aprofitar per anar a Ocitània a jugar i després tots plegats ens varem trobar al Centre Civic d’Ullà on en Marc va presentar un vídeo fet per ell, una passada de video val a dir. Va fer un repàs de la temporada i va fer una sèrie d’agraïments a tots els presents, col•laboradors i Autoritats.
En Cudi també va tenir unes paraules pels alumnes de l’Escola Esportiva i els hi va fer entrega del Diploma, juntament amb en Gabriel i en Marc.

El dinar el varem fer a Jocs, col•laborador del Club, i ens va honrà amb la seva presencia el Sr. Moradell Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Girona i la seva Senyora, després els nens varen poder jugar tota la tarda en les atraccions.
Un dia molt complert i divertit tots plegats. Esperem que la propera temporada continuem amb aquest tarannà i podem oferir moltes sorpreses a la mainada de l’Escola Esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada