dimecres, 15 de juny de 2011

Resum de l’Open d’Ullà

Després de la ressaca i la feinada que comporta organitzar un esdeveniment com aquest, anem a passar comptes de com ha anat aquest 1 er Open Infantil organitzat pel nostre Club Futur Esport.
Encara no portem 1 any com a club i ja podem dir que no ens falta experiència, doncs en aquests pocs mesos hem organitzat una gimcana en bicicleta, unes Jornades Formatives,un Escolar de BTT i aquest Open.
Si fem cas dels números hem de dir que organitzar coses és car, i en aquests moments de crisis les ajudes són molt poques. Això vol dir que ens hem de rascar la butxaca els pares dels nens per tal que la mainada aprengui i gaudeixi de la bicicleta, córrer o piscina, activitats que fem en el club.
Però també cal dir que tots els esforços que fem són pocs quan veiem els resultats, que són les cares de felicitat dels nens i nenes en els entrenaments, a la piscina, a les curses Escolars, a l’Open o a la carretera, en el castell inflable, o amb l’entrepà a la boca. Si no mireu les fotos i tots estan que se surten de satisfacció. Tant si han guanyat com si no: “ val més formar un esportista feliç que un campió frustrat”
Tot i aquestes reflexions no volem oblidar-nos de donar les gràcies a:
Al Consell Comarcal, a la Federació Catalana i la Delegació de Girona representada pel Sr. Moradell.


Marc Bassons, llebre a l'Open i un dels nostres tècnics.Gràcies al Carles Torrent, llebre olimpica de luxe, i que els nens han fet correr de valent. I als entrenadors de l'Escola Esportiva, en Cudi, en Marc i en Gabriel.


Gràcies al poble d’Ullà per la seva acollida i al Sr. Josep Lopez i Sr. Viel, Alcalde i Regidor a l’Ajuntament i representants del poble.
Gràcies a totes les Entitats i Empreses col•laboradores, que surten a la dreta d’aquest blog.

Gràcies a totes les persones del club, familiars i amics per la seva ajuda en el circuit, el bar, inscripcions,... i totes aquestes tasques d’organització que han fet tant be i de forma desinteressada.

I es clar de forma especial donar les gràcies a tots els participants, aquests nens i nenes de Futur Esport i d’altres clubs que sense la seva presencia res seria possible, i amb el seu esforç i simpatia fan que tot sigui mes fàcil.


Gràcies a tots (espero no oblidar-me de ningú) i fins a la propera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada