dilluns, 7 de febrer de 2011

Primer podí per a Futur Esport al Open BMW de BTT

S’ha disputat a Llambilles amb 450 participants, i la Julia Ribas del nostre Club en la categoria de Fèmina Cadet ha assolit la primera posició a la cursa de 18 km.
Felicitats Julia !!!


Ens informa el Sr. Moradell de la Delegació de Ciclisme de Girona:
"La població gironina de Llambilles ha obert, aquest diumenge, la temporada ciclista de BTT amb la primera prova del Open BMW de BTT, que tindrà 4 curses aquest mes de febrer.

La prova tenia 34 i 18 quilòmetres, amb dos circuits que han agradat a la excel•lent participació. També cal destacar els 120 nens i nenes a les proves de promoció. La prova ha sofert un retard pels problemes de les llicències i sort encara de la gestió dels àrbitres Carles Ferrer, Jaume Corominola i Jordi Pujol, que la Delegació agraeix.

Pel que fa a la cursa llarga, de 34 quilòmetres, considerada dura, però atractiva, per tothom, que tot i el fred de sortida, han gaudit d’una bona matinal. Ismael Ventura (Bicis Esteve) ha dominat de forma clara, tot i que en els 10 primers quilòmetres, ha tingut de company al incombustible Marc Trayter (Radikal Bikes), però, encara poc preparat , s’ho ha agafat al seu aire i ha fet el tercer. El segon ha estat Alejandro Gómez.

Altres primers: Jordi Quintanas (Medina Llagostera) en Júnior, Ivan Segarra en Màster 30, Pere Sánchez (Porqueres) en Veterà 40.

Pel que fa a la cursa curta, de 18 quilòmetres, el veterà Ramon Rosanas (Ambisist) ha estat el guanyador, Miranda Agustí, en Fèmina Èlit, Júlia Ribas, en Fèmina Cadet, Alexi Viguier, en Cadet i Xavier Ferrer i Alex Jaime en Infantils".
Segons les ultimes informacions en Marc Trayter va tenir una punxada mentre anava 1º o sigui que no es que"su agafes al seu aire" ,sinó que la va perdre pel camí.

1 comentari:

  1. Enhorabona Julia...!!

    Puntualitza que en Marc Trayter a tingut una punxada mentre anava 1º o sigui que no es que"su agafes al seu aire" ,sinó que la perdut pel camí. Tot i aixo a fet Podium.
    Jo no era allà,però l'Ismael Ventura o diu al se Bloc.
    http://www.ismaelventura.com/1953/open-bmw-en-llambilles/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+IsmaelVentura+%28Ismael+Ventura%29

    ResponElimina