diumenge, 13 de febrer de 2011

CADÈNCIA, AIGUA DOLÇA I OLI

Dissabte 12 de febrer.

Com cada dissabte entrenament habitual a la piscina del complex esportiu Tettsui i després de reposar forces, s'han fet els habituals tres grups per a la sortida amb bicicleta.
El primer grup, la Queralt, l'Abel, en Nurka i l'Aleix, els més petits Futuresportistes al carrèc d'en Pere, que han fet la seva sortida pel Montgrí.
El tercer grup, els més grans dels Futuresportistes, format per la Júlia, l'Alex, en Genís i l'Eloi, que avui els tocava rodar amb bicicleta de carretera dirigits per en Cram.
I el segon grup format per en Marti, Guillem N., David P. i David F., acompanyats per en Ramon, que els tocava un entrenament tranquil i amb molta cadència.


El segon grup després de fer una visita a la nostra assistència tècnica i col·laborador MOTOS FERRAN, s'han dirigit cap a Els Griells, planejant i amb una bona cadència.
Una cop a Els Griells, han continuat el recorregut a vora de mar, esquivant o millor dit intentant esquivar l'arribada de l'aigua de mar a la vora, fins a l'espigó de L'Estartit.Un cop al port de L'Estartit, ha tocat menjar alguna cosa, per reposar forces i pràctica de neteja de bicicletes.Amb les piles carregades i amb la lliçó apresa "(a la platja millor en banyador i sense bicicleta)", s'ha reiniciat la marxa, pujant al Montgrí i dirigint-se cap a Les Dunes, per finalitzar la ruta al punt de sortida.

Un cop s'han reunit els tres grups, estiraments de rigor i cap a casa a descansar, a escepció del segon grup que els queda pendent una bona neteja i greixatge de les seves bicicletes, molta aigua dolça i oli.

Avui tocava Lladó i la Social de La Bisbal, en les qual hi haurà representació de Futuresportistes, bona sort i pedals per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada