dissabte, 15 de gener de 2011

Una altre jornada tots plegats


Avui hem celebrat l’Aniversari d’en David Pascual fent una arrossada quasi tots els components del Club Futur Esport en el Pavelló d’Ullà.
El dia a començat ben aviat a la piscina del gimnàs Tettsui fent l’entrenament del dissabte els nens de l’Escola Esportiva.
Acabat de la natació han fet 3 grups i han sortit en bicicleta acompanyats per alguns pares.
El grup del mig han fet alguns corriols i han pujat la “transiberiana” molt be tots, estan forts aquests petits.

Allà dalt s’han trobat amb els bombers i els ADF que estaven fent cremes controlades i obrint camins per evitar focs a l’estiu.

Tots els nens han quedat sorpresos i els bombers molt amables els hi han explicat que feien i perquè ho feien. Han tornat pel corriol de baixada no sense abans patir alguna punxada.
Al arribar al pavelló, el cuiner oficial del club “Pere Ribas” ja estava fent l’arròs i la resta fent tots els preparatius per tal que el dinar fos un èxit, que així ha estat.

Mentrestant es feia l’arròs hem fet un partit de futbol i ha quedat demostrat que això no es lo nostre.
Al dinar érem una bona colla de futuresportistes, 48 entre grans i nens, una jornada bonica i diferent tots plegats.
Felicitats David, l’any que ve hi tornarem. Be segur que abans en farem moltes mes de trobades. Ja trobarem algun altre motiu.

També ens hem de felicitar tots els socis, familiars i amics de Futur Esport per dies com el d’avui, que hem gaudit de l’esport, l’amistat i el bon rotllo.
AQUIteniu algunes fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada